Košarkaš Panatinaikosa doputovao u Srbiju bez ispravnog pasoša, noć proveo na beogradskom aerodromu 1Derik Vilijams. Foto: EPA-EFE/PETE ANDREOU

Košarkaš Panatinaikosa Derik Vilijams proveo je noć na aerodromu “Nikola Tesla” nakon što je ekipa iz Atine doputovala u Beograd na utakmicu Evrolige protiv Crvene zvezde.

Amerikanac nije imao ispravan pasoš, a saigračima se priključio tek u četvrtak ujutro nakon što mu je iz Atine stigla nova putna isprava.

Vilijams je nedavno prijavio da mu je nestao pasoš, poništio ga je, ali je u međuvremenu uspeo da ga nađe, što nije prijavio.

Sa poništenim pasošem je doputovao u Beograd, što je ustanovljeno tek na graničnom prelazu na aerodromu zbog čega nije mogao da uđe u Srbiju.

„Velika pobeda za nas večeras u Beogradu! Sjajna pobeda tima,“ napisao je Vilijams na Tviteru, a potom opisao šta mu se dešavalo prilikom dolaska u Srbiju.

„Slećemo u 16:00 i nešto nije u redu sa mojim pasošem. Bio sam na aerodromu od tada do 6:30 jutros. Spavao sam na metalnoj klupi. Ako to želite da nazovete spavanjem. Ali želim da se zahvalim svojim saigračima koji su mi čuvali leđa, slali poruke i zvali da se uvere da sam dobro. Duga, duga noć/dan danas. Ali sve se dešava sa razlogom“, napisao je Vilijams.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari