Košarkaši Partizana smeju da uzmu titulu, fudbaleri ne

Član Skupštine FK Partizan i njegov bivši potpredsednik o vaskrsu košarkaške sekcije crno-belih

Ostavite komentar


  1. Posto je svaki uspeh namesten, koja je svrha sporta u Srbiji, i zasto se uopste gospodin Vuletic sekira za fudbal? Da li bi se manje nervirao kada bi namestili i FK Partizanu ponekad prvo mesto? Da se dogovore recimo kad ce ko biti prvi. Da li onda to bilo posteno, kao nekada ?

  2. Profesore, niste vi toliko bitni ovde. Drugi-treci klub u ex yu, drugi u Srbiji, nikad niste bili prvi, vodeci klub bilo koje drzave…

  3. Dajete toliko prostora totalno nebitnom liku, članu jedne od najneuspješnijih uprava FK Partizan. Da je sreće da nikada nije ušao na JNA.

  4. A dok su grobari Tadić,Dačić,i ostali vedrili i oblačili a vi uzimali titule kad i gde ste hteli bilo je u redu.

  5. Sada hoce da „dozvoli“ prvo mesto u kosarci da bi on kao trener kosarkasa Zvezde mogao da osvoji titulu i pokaze se kao uspesan trener, samo jos da zavrsi za trenera kao djak generacije ili mozda je vec

  6. AV ima kompleks od Partizana,zato što zna da smo je Partizan najbolji u Srbiji.

  7. Profa iznosi samo istinu i ona ..ubija ..sve iz fkcz i rupe gde njeni navijaci / posle pretresa gde je nadjena droga cak i u prost.igraca niko ne sme da pisne o tome /nastavljaju da ..grade..Beograd na vodi . A ko je doveo Velju na JNA i dalje pod velom zabrane !!!!

  8. Partizan je postojao i prijed Vucica , takoce biti i u buduce , titule ce stizati , zavisno samo od naseg truda , bio bih srecan , kad bi klub , nasao jakog sponzora , a mozese , samo , glavna struktura u Partizanu treba da ode do emirata , i ostalih bogatih akvizicija , kao sto su mnogi velikani uradili , mozda nebi uzeli neke pare kao Siti , psz …, al dabi bili bolji i konkurentni nego sada u Evropi , sigurno bi!!!

  9. E pa i tvojih teorija je stvarno previše.Zar stvarno nemaš ništa drugo raditi do smišljati kojekakve teorije zavjere. Što je previše previše je…. pusti politiku političarima a sport sportistima.

  10. Istina. Idu izbori, a njemu se trese fotelja, a onda i robija. Zato je malo i popustio.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.