Košarkaši Zvezde otišli pre ceremonije proglašenja pobednika Kupa Koraća

Ostavite komentar


  1. Zbog očigledno kriminalnog suđenja i natezanja na štetu jednog od učesnika finala, sudije treba da budu uhapšene kao onaj fudbalski sudija u Subotici. Pa u istrazi da se utvrdi zašto su ono uradili. Utakmica treba da bude poništena i da se odigra pošteno repriza i novo finale. A celokupan KSS rasformirati i preispitati svakog pojedinca gde i kako posluje. Velika mrlja na srpskoj košarci, a onaj ko je sinoć slavio treba da se stidi.

  2. Odličan tekst, jer ukazuje i na sumnjivo ponašanje odgovornih u Savezu. Vlada je legenda i naravno ima pravo da donosi i ovakve zaključke. Činjenice iznete u tekstu su pokazatelj da je Zvezda s pravom bojkotovala dodelu nagrada. Kakva je vajda od moralnih pouka i zašto se one odnose samo na jednu stranu?

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.