Košarkašice Srbije bez finala, poraz od Španije

Ostavite komentar


  1. Na 1:30 pred kraj prvog polkuvremena i pri rezultatu 37:30 komentator nas laže kao da je radio prenos da je prednost špankinja samo 3 poena pa na 16 sec pred kraj ponavlja laž. Ili je polupismen i nezna da računa.

    1. Verovatno je mislio 3 koša razlike a ne na 3 poena. I ja sam to primetio ali sam shvatio o čemu se radi. Bilo bi zaista, krajnje infantilno, poverovati da komentator u jednom TV prenosu laže sa namerom ali, pojedincima, kojima su ova država i narod krivi za sve , sve je neka teorija zavera.

  2. Žao mi je naših košarkašica,a što se tiče komentatora,njega sam isključio,pa sam ,samo,gledao sliku,jedno nerviranje manje.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.