Kovid elita nikome ne polaže račune

Da li će neko odgovarati za prisustvo publike na košarkaškoj utakmici Crvena zvezda - Fenerbahče

Ostavite komentar


  1. Ја као Партизановац, поздрављам потез Црвене Звезде. Докле више кретени да нам ускраћују слободу зарад болесних намера сатанских идиота. Још једном БРАВО, непослушност свих овој намесничкој багри, једини је излаз из робовласништво у које хоће да нас уведу ђавоимани кретени.

    1. Potpuno se slažem sa vama. Jedino bih potpisao neposlusne i kada se zaraze lečenje neka obave u privatnim klinikama za svoje pare ili da se ne leče jer ne veruju u bolest.

  2. Umesto „Sezame otvori se“ šifra je „živela Srbija“. Onda možeš da radiš šta ti volja.

  3. Izvinjavam se mozda i gresim. Preporuka je da nema okupljanja. Mi zvanicno nemamo kaznu za to?

  4. Slažem se da ovo pitanje treba analizirati s tim da se analizom obuhvate i tržni centri, samoposluge, bioskopi i pozorišta. Koja je suštinska razlika izmedju Pionira i Kolarca? Ako se konstantno preispituje „zatvaranje“ onda ga preispituje sa svih aspekata a ne selektivno. Ovako doprinosi te zbunjivanju i lutanju.

  5. Korona je projekat a ovo je normalno da postoje navijači, šteta što nije bilo više ljudi.

  6. Bravo za tekst,vi ste jedine novine koje su imale hrabrosti da objave bilo kakav tekst o ovoj samovolji Čovica,Vesics i naravno Vucica.

    1. Imas na areni „casovi ljubavi“, dokumentarac o bolesnom svinjosevicu i debilima iz jsd partizai…da malo ugasis bolove u dupencetu nakon silovanja u Cacku.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.