Koza i rog: Partizan skupio 1.700.000 evra za poreski dug, Vučić životom garantuje da te pare nisu u državnoj kasi

Ostavite komentar


  1. Grdno se Vučić vara kada misli da može da stavi pod kontrolu stoglave hidre u dva velika sportska društva. Pletenje hidrine mreže traje 70 godina i to su neuništive institucije. Zato ih je potrebno pod hitno privatizovati i to po posebnom zakonu. Kada se država razdvoji od sporta prestaje korupcija i kriminal.

  2. Šta on ima da garantuje ili ne !? To nije u opisu posla za koji ga plaćamo . Bolje životom da garantuje za sve što je podpisao od dvaneste pa na ovamo .

  3. Ovde se ne zna ko dta priča i ko koliko laže ali se zna da ovaj Cacanin ozbiljno uzima pare od kluba ….a nekada delovi za automobile naplaćivao po tri puta….STO ZNACI JADAN JE PARTIZAN SA TAKVIM LJUDIMA.

  4. Bilo bi lepo da nam garantujes životom i kažeš koliko si love skrkao u FK rupu i koliko u kk staru zvezdu a koliko u Kk fmp i koliko si oprostio duga????

  5. А где су онда, ако ти незнаш, ко зна, можда у фмп,а

  6. prvi put da Vučić nesta kaže a da nije slagao,doduše pola od istine,ne navodeći razloge i svrhu,tj.korist od JSD,kontrolu navijača od pomenutog JSD,Novaka Nedica.Verovatno da bi još više razgalio ovu drugu suprostavljenu navijacku grupu.Zamislit da oba navijacka tabora viču Vucicu p…. Za uzvrat rukovodstvo JSD progutace knedle,i brojati novih desetak miliona za sledeću sezonu,jer je ova propala definitivno i tako u krug.I ovo,malo više od polovine sume skupljene prosjacenjem kkJSD,za njih 19 zaposlenih jednaka je sumi plata za jedan mesec!!!Doduše ništa bolji,posteniji nije ni drugi klub,navijači samo MNOGO pametnije rade

  7. Vučić tvrdi i garantuje svojim životom. Jaka mju garancija a i život pun laži obmana i obećanja ovom ludom primitivnom narodu. Kakav je samoljubivi da više ne razlikuje laž od istine.

  8. Mogli ste da konstatujete i da je cz za proslu sezonu dobila oko 11 miliona ili oko 70 posto budzeta a par.oko5,5 miliona ili oko 35 posto bubzeta

  9. Pa tek sad vidim zasto mi je penzija mizerna_ umesto za penzije pare isle u beogradske klunove ,ispirane pa u privatne dzepove pojedinaca.Samo od meni uvedene penal kazne oteto oko 1000000 a koliko nas je tek ostavljeno bez lekova ???

  10. Nisam znao da predsednik ima ovlascenja da zaviruje u racune po poreskoj upravi. Mislio sam da je funkcija predsednika manje vise protokolarna

  11. Ponovo mutite u pokusaju prikrivanja istine, s ciljem da se prikrije da Vucic laze.Vi vec godinama na jedan perfidan nacin konstantno branite Vucica kad je ocigledno lagao. Drugi mediji su objavili dokaze o uplati poreza ,gde se jasno vidi da Vucic bezdusno laze, i bez osnova blati partizan. Jedino kod vas mutna voda kao nemoguce ustanoviti istinu koja je i tu i tamo.Ovo nije prvi put da“ danas“prikriva kad Vucic zabrlja, a onda ga kao kritikuje u fazonu Vucic je peder, kriv je za koronu, kriv sto pada kisa, kriv za glad u Etijipiji, kriv za globalno otopljavanje…

  12. Moj komentar je uspesno poslat i bice objavljen po odobrenju od strane administratora, al malo sutra. Nema sanse da vi objavite istinu, jer ste vi Vucicevi poltroni koji glume opoziciju.

  13. Samo je „danas“ stao u odbranu Vucica sad kad je uhvacen u lazi. Tako se brani predsednik i kad laze, nas je. Svaka cast, a ne kao ostali odmah mu zamerili sto gnusno laze i cak objavili dokaze.Sram ih bilo!

  14. Bilo je pitanje trenutka kada ce Lazov krenuti na Partizan i Obradovica. Ne moze nikako da im oprosti sto su ne zavisni i slobodni, a posebno se ne oprasta veci uspeh u euroligi od njegove limenke u konu je ulozio vise nego u autoput Milos Veliki. Nema vice ĆOKIJA da se oglasava saopstenjima. Sada je stvar u svoje ruke preuzeo glavni gazda. Platice Partizan i Obradovic izgubljeno i prodato Kosovo i sve druge promasaje!!!!

  15. Све се решава законом од три члана. Први, клубови и сва њихова имовина постају власништво руководства. Други, сви трошкови и рачуни клуба гласе на власнике. Трећи, забрањено је по било ком основу и једну пару народног државног новца дати у те сврхре и то се сматра тешким кривичним делом. Упоредимо ово, кад имате саобраћајни удес плаћате долазак полиције а ми плаћамо бригаде полиције за утакмице где хулигани ломе што стигну! После овога нека се играју чега, колико и како хоће али о свом а не нашем трошку!

  16. Cuj,ON garantuje zivotom??Ima linon ovlascenja kao predednik drzave za takve stvari,prvo to?!

  17. Tom coveku kad kaze i „Dobar dan“ n trebalo bi izaci napolje inproveriti…jbt.,pa u sve se razume,samo da ocekujemo trenutak kada ce poceti da poradja zene!?

  18. Ko jos veruje predsedniku koji je izdao kosovo, pokrao izbore,… Opsta hajka na KK Partizan se nastavlja , koalicija vucic- zavisne i nezavisne novine. Svi u sluzbi predwsdnika, svaka cast. Za sve je kriv g- din Muslija!

  19. Zar bi predsednik lagao, pa taj čovek sipa istinu brzinom munje, on sve zna i sve vidi, u sve se razume, kad završi višu trenersku biće i predsednik i trener, i zvezde i partizana, i selektor reprezentacije, zašto, zato je jer u mogućnosti, nema niko bolji…

  20. @realan…prijatelju njihov glavni urednik pre Dve godine mrtav ladan pohvalio predsednika za sve Sto je uradio za zvezdu, pljuju ga za sve Ali kad je zvezda u pitanju sve je odobreno obraza Bez.

  21. A kako gospodo iz Danasa, koje uzgred budi receno, cenim i postujem, mogu da budu u pravu i Partizan i Vucic? Istina moze biti samo jedna! Mislim! da ne kazem, siguran sam, da Partizan vise mrzite i od samog Vucica! Zasto? Vi ste ozbiljna novina i portal ne smete biti navijaci! U arenu pa navijajte!

  22. Partizan je 12.09.2023. uplatio četiri i po miliona evra na ime poreza. Što znači da predsednikov život nije vredan, ko na primer ,prekjuče.

  23. Ja čekam snimak od 2 minuta sa naplatne rampe u Doljevcu. To je ovaj istinoljub obećao još pre nekoliko godina.

    Čekam i dalje da kaže ko je ubica Olivera Ivanovića.

    Čekam i dalje da mi kaže koji su to kompletni idioti iz gradske vlasti imenom i prezimenom koji su naredili rušenje u Beogradu pod okriljem noći i zašto policija nije reagovala?

    Čekam da mi se objasni ko je doveo ovoliko ljudi iz RS u Arenu i zašto na dan izbora, ako ne mogu ništa da promene procentualno.

    Ja sve to čekam. Za pare za ove komunističke tvorevine sa petokrakama čiji se simpatizeri kunu u četništvo, pravoslavlje i porodicu, a sa druge strane diluju prebijaju i maltretiraju, za njih ćemo lako.

  24. Obozavam sport. Divim se nasim sportistima . Oni su najbolji ambasadori nase zemlje. Medjutim ti klubovi morali bi da rade kao i ostala preduzeca. Prihod rashod dobit. A za medalje nagrade. Sta toj bandi nije jasno!

  25. Hajde da razmislimo za trenutak…kome verovati….znajući da kad vam vučić kaže koji je dan treba pogledati kalendar…za svaki slučaj

  26. KKP ima realne šanse da dobije A licencu sledeće godine i to Predsednik na sve načine pokušava da spreči.

  27. Anđeliću, ako si se već usudio da pišeš, što nisi saznao bar jednu istinu (dve ne postoje): ko je u pravu, lažov Vučić ili KK Partizan? Najbolje da si istinu potražio kod Čovića. Kako Vučić zna sve detalje o plaćanju poreza? Nije to njegov pos’o, a i ti se od novinarstva leba nećeš najesti, jer si navijač.l

  28. U ozbiljnoj,bilo kakvoj uredjenoj drzavi,niko ne garantuje ni zivotom,ni kikirikijem….
    Pogleda se izvod!!!!
    Garanteru,imas minustra finansiha,premijera,poresku inspekciju i policiju….Valjda neki zna da saber DVA i DVA

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.