Krajinović: Pobeda za povratak samopouzdanja 1Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Srpski teniser Filip Krajinović, koji je u jednom od najzanimljivijih duela prvog kola Serbian opena eliminisao Davida Gofana (6:3, 7:6), rekao je posle meča da će mu pobeda protiv Belgijanca pomoći da povrati samopouzdanje u nastavku sezone.

„Prednost je igrati ovde. Ceo meč sam bio taj koji je vodio, nekako sam uvek bio blizu, ali nikako da završim. To je normalno, nemam puno mečeva, nemam dovoljno samopouzdanja. Dosta sam gubio, zato mi je drago što sam dobio Gofana. Znao sam već posle žreba da će biti teško“, rekao je teniser iz Sombora, a zatim se osvrnuo i na narednog protivnika, Brazilca Tijaga Monteira:

„Monteiro je dobar igrač, u formi je, levoruk je, nezgodan na šljaci. Ne treba ga potceniti, dobio je već nekoliko mečeva. Fokusiran sam, znam da me očekuje težak meč. Poznajem ga već nekoliko godina, radujem se što igram sutra, biće kiše, načekaću se i igraću uveče, ali tako je kako je“.

Krajinović je izjavio da mu je Serbijan open jedan od omiljenih turnira.

„Uvek je sjajno doći ovde. Volim da igram tu, prvi put kad je bio turnir, ja sam izgubio u prvom kolu, a posle godinu sam igrao u polufinalu. Ovde su mi bliski prijatelji, tokom ove nedelje smo uživali mnogo. Lepo je videti ljude da dolaze da gledaju mečeve. Često ovde treniram, poznajem uslove i terene i osećaj je fantastičan“, rekao je srpski teniser i najavio da će nastupati na svim turnirima na šljaci koji prethode Rolan Garosu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari