I ovog vikenda igra se fudbal na novom stadionu “Kraljevica”, ali Timok iz Zaječara igra na starom 1Foto: M. S. / Danas

Dok su na novoizgrađenom stadionu “Kraljevica” u Zaječaru već odigrane dve superligaške utakmice, a ove nedelju igraće se prva liga, za klub i Zaječara, FK Timok, mesta na novom stadionu još uvek nema.

Posle dve superligaške utakmice, prvo između OFK Beograda i Čukaričkog, zatim IMT-a i Partizana, ovog vikenda će u Zaječaru biti odigran meč 3. kola Prve lige Srbije, između Radnika iz Surdulice i Smedereva.

Zanimljivo je da srpskoligaš iz Zaječara, FK Timok, meč u subotu igraće u gradu na Timoku, ali na starom stadionu, gde će ugostiti Borac iz Paraćina.

U nedelju, 18. avgusta će na novoizgrađenom stadionu „Kraljevica“ u Zaječaru od 17:30 sati, će biti odigrana utakmica 3. kola Mozzart Bet Prve lige Srbije između domaćeg Radnika iz Surdulice i Smedereva 1924, dok dan ranije, u subotu od 17 sati Timok 1919 će na starom Gradskom stadionu pod Kraljevicom dočekati paraćinski SFS Borac u 2. kolu Srpske lige „Istok“.

Predsednik fudbalskog kluba Timok, Milorad Vučković, kaže za Danas, da će se prvi derbi u Srpskoj ligi “Istok” igrati na stadionu “Kraljevica”, i to uskoro, tako da se do prve utakmice Timoka na novom stadionu „broji sitno“.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari