Krstajić: Ništa ne zameram igračima

Ostavite komentar


  1. bolje cuti i pakuj kofere i ti i tvoj kokeza zajedno sa pola igraca bar pustite klince iz nase lige oni ce bar trcati i boriti se

  2. Lepo sada sa vodjom koji te postavio za selektora uzmite šagiju i svirajte jer za nesto drugo niste….niste jasni sami sebi.

  3. Sto su svi ovi preplaceni fudbaleri i treneri vrhunski demagozi to je cudo jedno. Ono kad neuspeh opravdas nekakvom dobrom atmosferom ili „dobrim“ protivnikom.

  4. Reče da onaj vredi 120 miliona ili 150 , pa on isto reče kako poznaje brazilce jer igra sa njima a u 3 utakmice nije nista pokazao a radi njega ode Muslin. A ovaj Krstajić ne sme ni iz igre da ga izbaci.

  5. Vučićeva škola! Prsneš kao bas, a onda pričaš neke nebuloze o ponosu, moralnoj pobedi i slične gluposti.

  6. Ovo je veliki poraz nasg velikog selektora Vucica i njegovih velikih saradnika.

  7. Jedna od najlošijih reprezentacija na Svetskom prvenstvu.Svi,trče i trude se 90min.osim naših.Bolno i poražavajuće,i sad ovaj amater priča kako su igrali dobro.Novinari pre svih, bi trebalo da ih „razapnu“ i traže odgovornost.

  8. NAŠI “ORLOVI” NISKO DOLETEŠE!

    Gospodine Krstajiću, Srbija je ponosna, al’ ne znam na šta? Dobri rezultati na Mundijalu su izostali, FSS je smenio saveznog kapitena, Muslina koji je odveo reprezentaciju na Mundijal, u predvečerja Prvenstva, a na njegovo mesto jedva su našli neiskusnog Krstajića. Smena Muslina na neki način je ista sa smenama Živadinovića i Antića, a reprezentacija je isto prošla i tada. Krstajiću i reprezentativcima svak čast, ne i Kohezi i njegovoj birokratskoj družini. Jedina dobra stvar od ispadanja reprezentacije je što će Vučiću ostati deset miliona evra, namenjenih za nagradu osvajanja prvog mesta fudbalske reprezentaciji. I to je taj ponos, no čiji?!

  9. Katran, perje kao javno poniženje, pa da vidim da li će se posle toga neko usuditi da bude Kokeza i Krstajić. Luter, ima druge brige.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.