Krstajić: Šamar za nauk, život ide dalje

Ostavite komentar


  1. Ne ide život dalje, ti treba da daš ostavku.Sram te bre bilo, i tebe i onog kome je palo na pamet da ti možeš da budeš trener bilo čega i bilo koga.Reprezentacija je svetinja, ali za tebe i ove što su te doveli ništa osim vašeg ličnog bogaćenja i promocije nije bitno.E meni je bitno,zato marš bre iz Saveza i reprezentacije.

    1. Vučić je na svim pozicijama i funkcijama u zemlji postavio Krstajića. Bez diplome,neiskusne,bez obraza ali poslušne i verne. I pošto on stoji iza njih u ovakvoj državi bez odgovornosti, oni su puni sebe i znaju da im niko ništa ne može i teraju dalje. Šamar je ali idemo dalje u novi šamar….

      1. Nista ja tu vise ne bih dodavao. Bravo za 100% tacan komentar.
        Lepo ne vodja sve zamislio, a na zalost mog naroda 95% svog nauma i realizovao.
        Zasluga lripada svim poloticarima u poslednjih 30 godina.
        Vodja je samo posledica.

  2. Kakva nam je država, kakav je predsednik (kako čiji, jer moj nije, ali država, nažalost, jeste) takvi su nam i predsednik fudbalskog saveza, bivši vozač i vučićev sluga bez razreda škole i grama pameti, takav je i fudbalski selektor – nula, i fudbalska nazovi reprezentacija – dno dna, katastrofa, družina umišljenih „igrača“ koji imaju uslovni refleks na fudbal (da pokažu ono malo što znaju) samo na evre!

  3. Kakva nam je drzava, takav nam je savez i selektor! Gospodina sam postovao kao igraca i coveka. Ko postavlja ljude bez iskustva na mesto seleltora? Truli sistem, trula drzava, trule institucije!

    1. Vrlo kontradiktoran: “ preuzimam svu odgovornost… igraci su podbacili”. Koga krivis sada?
      Takodje izjava da smo naisli na boljeg za 5:0 rezultat je kriminalna- znaci Ukrajina je bolja od nas za citavih 5:0????

      Nazalost spremite se za talas neuspeha koji cemo svi tesko da podnesemo u narednim mecevima uzimajuci u obzir da doticni ostaje.

  4. Meni ga je nesto zao – svi za njega kazu da je posten covek i da voli vlast i vlast ga nagradila da fude fikus trener a da se sve pita Elektricar banderas Kokeza. Od kako najurise Muslina nama krete al nizbrdo. Kada padne rezim pada i Kokeza i onda moze nesto da bude ovako i ovo je dobro

  5. Kaze preuzima odgovornost,znaci dace ostavku?Hoce,al zamalo!Sta te briga sedi majstore,rekli su ti sta treba da radis,ne mesaj se u svoj posao.Bio si dobar igrac ali ,zasto ti je ovo trebalo?Zasto si seo na klupu posle sjajnog Muslina?Zar nemas obraza i svesti da vidis da tobom manipulisu ili saradjujes u tome.Ovi sa vlasti su uspeli fudbal bas da uniste,mislim reprezentativnim.

  6. 5:0, koji bol! Uzimas odgovornost, lepo, a nadam se i konsekvenciju. Zivot idé dalje kazes, ali neko sasvim drugi vodi brigu o tom. Tebi je da prepustas kormilo i to sto pre! Tuga mi slusati muku tako dobrih igraca, Tadica, Ljajica, drugih

  7. Đurić 5-arda, Krstajić 5-arda i preuzeli odgovornost.
    Da li može neko da mi prevede, pomogne da razumem???

  8. Pa zivo ide dalje kao i tvoja plata i nasa sramota, ali sve su prilike da nasa reprezentacija ne ide dalje. Postovani gospodinw Kratajicu, posto je vama sve jedno nama nije. Covek da bi bio trener mora pre svega da bide ineligentan, a zatim da ima znanja iskustva i prakse, a onda i hrabroati, nije dovoljna samo poslusnost menadzerima i celnicima FSS

  9. Apsolutnno se slažem da posle rezultata od 5:0 Krstajić mora npolje. I Dako Kovačević(jel se tako zove)…Samo vas molim budite toliko korektni – ne uvlačite politiku u sve to.

    1. Politika je uzrok ovakvom raspadu sistema. Već se sama uvukla u svaki segment ovog društva. Ako niste bot onda skinite povez sa očiju pa će i Vama sve biti jasnije

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.