Krstajić: Srbija treba da bude ponosna na ove momke

Ostavite komentar


  1. Cestitam od srca reprezentaciji na vidnom uspehu. Ne znam kako sam propustio da ne gledam na RTSu uzivo.

  2. Ovaj covek je neverovatan. Budi ti ponosan na samog sebe I na one koji su te postavili tu. A onaj decko, Jovic, ne treba da ti se odazove na poziv vise kao i mnogi drugi. Neka ti igra Radonjic i slicni koje ne smes da zamenis. Ovo je smesno!

  3. Čitam ovu izjavu selektora pa razmišljam našta to treba da budemo ponosni,šta su to ovi momci osvojili ,ništa samo jedan bod u jednoj prosečnoj utakmici i poklon penal.

  4. meni je ovo delovalo kao razbijena banda koja je imala ogromnu sreću i veliku pomoć sudije. protiv nemaca sam se ponadao da je naparavljen dobar tim ali ovo sinoć je bilo u stilu starih krstajićevih igara. nikakva takatika, opet mitrović igra utakmicu u kojoj smo znali da ćemo igrati na kontre i polu kontre a jović mu sedi na klupi …. mrzi me da i obrazlažem. ovaj čovek ili ko god mu sastavlja tim i taktiku nema pojma.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.