"Laku noć, ne možete mi ništa": Šta je Đoković poručio Runeovim navijačima po završetku meča? (VIDEO) 1Foto: AP/Mosa'ab Elshamy

Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Vimbldona nakon pobede nad Holgerom Runeom od 3:0 u setovima, a nakon meča u izjavi na terenu osvrnuo se na navijače Danca i imao za njih posebnu poruku.

– Želim vam laaaku noć, laakuuu noć. Na Turu sam više od 20 godina, znam sve trikove. Igrao sam u mnogo neprijateljskijim atmosferama od ove, ne možete mi ništa. Ljudi ovde vole tenis, plate kartu, cene napore igrača. Čestitam iz dubine duše svim navijačima koji su ostali ovde i ponašali se pristojno – istakao je on.

Kada je u pitanju sam meč, Đoković je rekao:

– Veoma sam zadovoljan. Mislim da on nije igrao blizu svog najboljeg nivoa. Izgubio je prvih 12 poena, to je možda uticalo na njega malo,trebalo mu je vremena da uđe u prvi set i meč generalno geldano. Zadovoljan sam igrom, spasao sam nekoliko brejk lopti, bio sam čvrst u situaciji kada je moglo da se okrene, u završnici trećeg seta. Pristojna igra, zadovoljan sam pobedom u tri seta. Sutra ću već biti ponovo na terenu, jer ću trenirati, ali i analizirati sa mojim timom ovaj meč.

Za kraj je pitanje bilo o narednom protivniku.

– Igrao sam sa njim nekoliko puta ove godine na raznim podlogama, ali prvi put ćemo igrati na travi. On je jedan od najbržih igrača na Turu. Moraću mnogo da trčim, uživam u trčanju i sa 37 godina –  naveo je osvajač rekordne 24 grend slem titule.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari