„Laku noć, ne možete mi ništa“: Šta je Đoković poručio Runeovim navijačima po završetku meča? (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Nole je odigrao prilicno (i dovoljno) dobro! Ako odrzi nivo, i za nijansu ga podigne, dobri su izgledi da pobedi i sledeceg protivnika.

  2. Ja ipak mislim da su navijači Runea zloupotrebili svoje navijanje i neartikulisanim glasovima pokušali da isprovocirani i uvrede Novaka.

  3. Ima li neki turnir gde on nem zamerke prema navijačima?Dopadljivost na terenu je jedno a želje drugo.Ne prolaze „fore“ kod svakog,jeftino je…

  4. Za ove domaće Novakove hejtere imam pitanje: zar vas nije sramota da dajete takve komentare? Nisu sve tribine bile popunjene Dancima i ne znaju svi za foru da u orkestraciji viču Ruuune, možda samo nekolicina, a ostali su vikali buuu, kao što je Nole i svi mi čuli.

  5. Ne, nego je trebao da spusti glavu, da ga jos vise izlože poruzi, da ga eventualno i gadjaju čašama s pivom, i to pred kompletnom svojom porodicom. Upravo su ti i takvi navijači, a bilo je tu i Engleza, ne samo Danaca, e baš oni su ljudska sramota, nadmeni, tzv. supremisti, odnosno rasisti samo tako! Zato bravo Novače, zaštitio je i sebe i svoju porodicu, a za razliku od drugih koji nas predstavljaju po svetu, zaštitio i ime svoje zemlje! Kada bi svi mi imali trunku samopostovanja kao on, ponosa, časti i obraza, naročito političari, mislili na hod uzdignute glave i mislili na decu kojima ostavljamo svet, druga bi se pesma pevala! Bravo jos jednom g. Djokoviću i hvala Vam.

  6. Novak je valjda do sada shvatio da ga šovinistčki zapad nikad neće prihvatiti. Nije bitno da li je Srbin, Bugarin, Indijac Ili Kenijac. Sve što je istočno od Elbe ili nije bivša engleska kolonija gde su na vlasti i dan danas belci za njih je divljina.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.