Legenda o Maradoni zauvek će živeti u Napulju

Ostavite komentar


  1. nepismeni Argentinac, zavisnik od droge i drug sa kriminalcima, je „simbol“ grada koji postoji bar 2000 godina, koji osnovali stari Grci, koji pored Vezuva i bio prestonica kraljevine? Da se prekrstis 3 puta

    1. Možeš da se krstiš i 30 puta, ali tako je.
      Za običan narod, koji tu živi bar 2000 godina, Maradona je važniji od svih pobrojanih i nepobrojanih znamenitosti Napulja.
      Zamisli šta napuljskoj sirotinji, nepismenoj kao i on, znači da iz jedne Barselone, u naponu slave, dođe Mesi ili Ronaldo ili da u KK Crvena Zvezda ili Partizan dođe Majkl Džordan, 1992 godine?
      Jel bi Beograđani pamtili to ili da su ga osnovali Kelti, da je tu živeo ova ili onaj i da nema kanalizaciju….
      Pamte se veliki, kao što Sirakuza pamti Pitagoru ili slično…

    2. Nepismeni, ali drčan, osioni, i šta god Mali Alek, i onaj njegov potrčko, graditelj Vesić, uništili su Beograd, jedan od najstarijih gradova u Evropi, ali to vama izgleda nimalo ne smeta. Ne smeta vam ni to što AV drži svu mafiju u svojim rukama, što podmićuje sirotinju sa paketima bajatih namirnica, što mu je brat mafijaš, a sin prijatelj kriminalnih grupa, smeta vam Maradona, čovek koji je uvek bio slobodan. Nije se ljigama ulagivao, davao je golove, a rimsa umesto što branite vašeg vođu, upletite bar dvesta dinara na sms kom Papi je rekao da bi mogao da proda bar jedan zlatni mozaik iz Crkve Sv.Petra u Rimu, te da pomogne gladnoj deci, diljem sveta- – a umesto što izigravate drvenog advokata vašem vođi, uplatite bar dvesta dinara za pomoć bolesnoj deci.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.