Leo Mesi na dužoj pauzi zbog stare povrede 1Foto: EPA-EFE Sebastiao Moreira

Leo Mesi ima velikih problema sa kolenom koje je povredio još u dresu Argentine protiv Venecuele u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. U Pari Sen Žermenu su veoma zabrinuti, svesni da ga neće biti u timu u jednom dužem periodu.

Samo što se nedavno pojavila informacija da PSŽ razmatra opciju raskida saradnje sa Serhiom Ramosom jer Španac nikako ne uspeva da se oporavi od povrede lista zbog koje još uvek nije ni debitovao za Parižane, a „sveci“ se suočavaju sa još većim problemom.

Mesi je pre poslednjeg ligaškog meča sa Lilom, prethodnog petka, osetio bol u butnom mišiću, ali je uprkos tome zaigrao na derbiju Lige 1, međutim već na poluvremenu je morao da bude zamenjen.

Naknadne analize pokazale su da Mesi zapravo još uvek ima problema sa kolenom, koje je povredio još pre dva meseca na meču Argentina – Venecuela.

Mesi se žalio na bol u kolenu još pre meča sa Lilom, kao i ranije, pred duel sa Lionom.

„Nakon udarca u levo koleno, Mesi je jutros podvrgnut magnetnoj rezonanci koja potvrđuje znake kontuzije kostiju“, pisalo je u medicinskom izveštaju objavljenom od strane Pari Sen Žermena nakon pregleda.

Argentinac je odigrao svih devedeset minuta u naredne dve utakmice za reprezentaciju, protiv Bolivije čak postigao het-trik, ali je povredu očigledno vukao sa sobom, što bi mogao da bude jedan od razloga za slabije igre u dresu Pari Sen Žermena.

Zbog konstantnih bolova, ističe „Infobae“, mesi je rešio da prekine muke i pokuša da trajno zaleči povredu u CEMTRO klinici u Madridu.

Pomenuti izvor napominje da mu je ova klinika dobro poznata, jer je u njoj sanirao povredu ligamenta kolena 2015. godine nakon poslednjeg osvojenog trofeja Lige šampiona.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari