Leon Deleon: Da su osvojili ABA, imali bi prednost domaćeg terena

Doskorašnji direktor KLS lige, za Danas o istupanju Partizana iz domaćeg košarkaškog takmičenja

Ostavite komentar


  1. Sećam se pre 10ak godina, priča oko naše lige je bila da je neophodno igrati je, iako nema takmičarski značaj, jer se na taj način promoviše naša košarka po zemlji, i utiče na stvaranje novih generacija košarkaša. Da neki novi klinci gledaju tu košarku i da krenu istim putem. Od tada, spali smo na polufinale i finale 4 kluba po aba liga redosledu. Koji je smisao toga? Koji je smisao naše lige? Ko to još i zašto igra? Ovaj format nema smisla i nema nikakvu viziju, i mora pod hitno da se menja!

  2. Netačno!!! Da ne kažem laž, jer dok je još uvek trajala finalna serija ABA lige, tamo negde između četvrte i pete utakmice, KSL zvanično objavljuje raspored, satnicu i parove po kome Zvezdi pripada domaći teren kao „bolje plasiranom u regularnom delu ABA lLge“. Dakle sve ovo što je izjavio ovaj „sagovornik“ jednostavnoi i suštinski – nije tačno!!! A zašto se on sad „javlja“ i dobija prostor da napada Partizan a indirektno brani vlasnika dva kluba koji nastupaju u toj „regularnoj po svemu“ ligi je pitanje za ovu meni cenjenu redakciju i veliko razočarenje i najbolji dokaz da nema nezavisnih medija. Neko je svako jutro u jutarnjim programima na nacionalnim televizijama, a neki ex „stručnjaci“ ničim izazvani dobijaju ovde prostor da „apeluju“ na Partizan u smirivanju strasti, dok se Zvezdi niko nikada tako nije obratio, dobija prostor i da sramno izgovori „da je nešto moglo“, postane njemu zapravo argument za subjektivan stav. Naravno da to nije slučajno!!! „Izjava“ ovakvog sagovornika u ovom trenutku o ovoj temi suštinski se ništa ne razlikuje od tabloidnih naslova po režimskim medijima da „Partizan ruši Srbiju“ ovakvim postupcima. Naravno da ni ovo nije slučajno! Veliko ali veliko razočarenje u ovu redakciju jer se tako prikriveno stavlja u odbranu jednog ćoveka i jednog kluba!

  3. Taj STRUČNJAK je uvek prednjačio kod kažnjavanja kkp. Zna se i zašto. Kkp treba da istupi iz svih liga u Srbiji koje su postale privatne prćije

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.