Duško Vujošević: Lično mi smeta što je Vučić postao i virusolog

Iz Kluža za Danas o samoizolaciji, životu i sportu u vanrednim okolnostima

Ostavite komentar


  1. Delim misljenje gospodina Vujosevica jer i meni smeta sto je Aleksandar Vucic mirodjija u svemu pa je postao i virusolog.Preostaje mi da odmah promenim tv kanal kad se on pojavi a posebo iritira ono njegovo“Ja cu ovo,Naredicu ovo,Uvescu ovo“umesto da sve navedeno govori u mnozini.On je osim sto je virusolog i ekonomista bez ijednog dana staza u ekonomiji koji ce prezentovati ekonomske mere za izlazak iz krize izazvane pojavom korona virusa, ali se nadam da je pre toga konsultovao ekomomske strucnjake koji su najmerodavniji da o tim merama govore i donesu resenja.Ocekivacu da ce se pojaviti u medijima sa recenicom “Mi smo doneli sledece mere“.

  2. Država ,vlada ,tim stručnih lekara čini sve da obolelih bude što manje.Oni brinu ,strepe za svaki život.Predsednik se svim silama trudi da omogući sve da ovo sve prestane i da se vratimo normalnom životu.Poštujmo sve to!

    1. Milane, kad kazes -drzava i vlada, mislis u stvari na av? On je drzava,vlada,ministar za sve,strucnjak za sve…Sta je jos ON?? ima li iko u Srbiji sem NJEGA da se pita za nesto? Nema! Zivimo u klasicnoj autoritativnoj diktaturi, njega i njegove sns sekte sa pomagacima -malim slobom, julinom i ostalim klimacima glavama,na svaku Njegovu rec i misao! Uzas u sta smo se pretvorili! Uzas!

    2. Sve to moze i bez policijskog casa.privremeno zatvoriti sve sem prodavnica i apoteka,vidim rade cazzina,gradilista i mnoge firme,jedino kaznjavati okupljanja vise od troje ljudi.Karantin je trebalo uvesti na granici drzati ljude nedelju dana testirati i pustati kucama a ovako ih ima koliko hoces koji su dosli i ne pridrzavaju se propisa,kao prate ih putem mobilnih.Sve to da je ovo ozbiljna epidemija sto nema veze s istinom.Ovde samo trebaju da se pripaze stari i bolesni kao sto se paze i kod obicnog gripa.

  3. Da li biste mogli zamoliti g. Vujoševića da za akciju Produkcije alumija Filološkog fakulteta (videti profil Alumni Filološkog fakulteta na Facebooku ) da svoj video predlog za čitanje knjiga za akciju #koronarno čitanje.
    Bilo bi nam veoma drago da nam se kao poznati čitalac i stručnjak priključi u akciji.
    Branko Vuksan,
    Predsednik Alumnija filološkog fakulteta

  4. Uz dužno poštovanje za sve uspehe i rezultate na profesionalnom nivou, gospodine Vujoševiću mislim da se isto pitanje može postaviti i Vama: Vama lično ne smeta da popujete Predsedniku države? Kao što Vučić nije kvalifikovan da bude virusolog isto tako ni Vi niste kvalifikovani da budete predsednik države, pogotovo u ovakvom trenutku.

    1. Covek je ljubazno odgovorio na pitanja, sme da razmislja, cime bi vas organizam bio sokiran [ali bi se i preporodio], kad biste se toga latili, umesto sto svakodnevno saljete urbi et orbi opsta mesta iz vase riznice strahopostovanja i gotovo tugaljivog ulizivanja nekome ko se nikad nece udubiti u ovu vasu submisivnu hiperprodukciju

    2. A Vucic je kvalifikovan da bude predsednik,isto kao sto je premijer izabran na osnovu volje gradjana,glasanjem.

  5. A mnogima smeta sto je postao predsednik ove „drzave“. Sto je najcrnje, to smeta i mnogima oko njega.

  6. Vujošević kao poznato sportsko lice, besmisleno mu je ovo komentarisanje Predsednika. Predsednik se trudi da narod ne trpi ovu epidemiju da pomogne da se istraje u tome. Struka i predstavnici vlasti donose zajedničke odluke,samim tim se i govori o tome,ko god da govori.

    1. struka da govori, ali bez straha i mešanja preCednika, umesto da persona Predsednik bude i preCednik i struka iliti doktor, a struka da mu vrši klimoglav. i još: pređite na sajt b92, čuo sam da su botovi tamo bolje plaćeni. npr: meni su dali da biram između nekoliko (u brojevima: 4) vrsti bureka.

    2. Ne znam da li u struku spada dr sto nas je slao u milano,doktor sto je nabavio ogromnu kolicinu vakcina za svinjski grip ili ministar sto se brckao u bazenu u silerovoj.

    3. Struka je to sto vidis na tv.a gde su ostali doktori koji ne dele misljenje tv strucnjaka.

  7. Ovom narodu nikad nista nece odgovarati,ne valja kad ih ne primecujes ne valja kada se boris za njih i njihov zivot!

    1. Tacno. Narod ne valja. Hajde da smenimo narod a vlast da ostane vazda ista. Po vama vlastoljubcima, ne moze se apsolutno nista lose reci za vlast, niti se moze komentarisati, elem primer gospodina Vujosevica. Postoje druge perspektive, nacini i prioriteti u zivotu. Nisu i ne trebaju nikada svi biti iz kalupa.

    2. Kad god su se za nase zivote borili radikali i sps-pamtim kako smo prosli! A i ds se pokazao kako se pokazao! Zato nas opet i jasu ovi hibridni radikali,sps i jul(in)!

    3. Vi niste ni svesni koje posledice po zdravlje izaziva ovaj strah i panika nezaposlenost i policijski cas.Ovakve mere nije uvela ni jedna ozbiljna drzava .

  8. A da li naš Dule zna, koja su prav predsednika i koja prava poseduje i koja je njegova dužnost kao državnika?

    1. Voleo bih da čujem da li vi znate koja su prava predsednika. Ja znam koja su prava predsednika i dužnosti i mogu vam reći da ovih osam godina svakodnevno krši ustav i zakone zemlje Srbije.

  9. Ti sine, ako ti ne valja ovde pravac Crna Gora kod Mila tamo ce ti biti bolje.

  10. Vidim da se dosta sns botova po zadatku preorijentisala na čitanje i komentarisanje jedinog opozicionog lista u Srbiji.Možda će nešto i naučiti.Mada,strogo u cilju odbrane lika i dela velikog vođe .A kada i on ode po prirodi stvari,naći će sebi novog vođu,a starog će najrevnosnije i najžešće pljuvati….

    1. Nazalost oni ne citaju Danas, njihov zadatak je Zombijev. Svi misaoni centri kod takvih eksperimentalnih pacova su zakrzljali. Sta mu uturis u supljoj glavi to i baljezga?

  11. Milane, kad kazes -drzava i vlada, mislis u stvari na av? On je drzava,vlada,ministar za sve,strucnjak za sve…Sta je jos ON?? ima li iko u Srbiji sem NJEGA da se pita za nesto? Nema! Zivimo u klasicnoj autoritativnoj diktaturi, njega i njegove sns sekte sa pomagacima -malim slobom, julinom i ostalim klimacima glavama,na svaku Njegovu rec i misao! Uzas u sta smo se pretvorili! Uzas!

  12. Svaka cast profesore na svakoj reci. Hvala Danas-u na ovom lepom intervjuu !

  13. Ne razumem list Danas, zasto dozvolite ovoliko poruka SNS botova? Medijski su unistili citav medijski prostor Srbije, covek nema mogucnosti normalno sa normalnim ljudima na normalan nacin da razmeni misljenje bez njihovih glupavih upada i vredjanja. Onda dodjem na vas sajt gde je ista prica tj 60% njihovih sendvic komentara. Nadam se da ce te nesto poduzeti po tom pitanju, i smanjiti ovu najezdu SNS botova.

    1. Najezda SNS kretena je mnogo opasnija od ovog komicnog virusa. DANAS bi mogao da nas zastiti bar malo i da im uskrati mozdani orgazam??? To je samo preporuka!!!

      1. Ko će ovaj jadni narod da zaštiti od ludog vUČKa i divljanja SNSovaca!

    2. Pri tom cesto ne objavljuju argumentovane komentare koji su na stetu SNS. Nisu tu cista posla.

  14. Kada će nas hrabri predsjednik da obidje pacijente oboljele od Covid 19 virusa.?

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.