Poznati košarkaš odgovorio na optužbe ministarke: Možemo da učimo od vas kako da nas interesuje sopstveni interes, a ne interes naroda

Ostavite komentar


  1. gospodjo ministarka, tačno je da niko ne snosi odgovornost pisanjem po društvenim mrežama. Naročito što se protivi kopanju rudnika i zagađivanjem zemlje, vode, vazduha, stvaranjem opasnih deponija. Pitanje za Vas: da li Vi i neko iz vlade odgovara za bilo šta?, narod sve siromašniji a sve više milionera???

  2. Da li će vam ikada biti dovoljno? Ima li kraja pljačke naroda?
    Nećete kopati i .

  3. Ova propala novinarka, pa propala bankarka, uskoro će biti i propala ministarka (političarka).
    Trojstvo će se ispuniti, ali kopanja litijuma u Srbiji neće biti.

  4. Ne svidja mi se njegovo srbovanje,ali cenim da je iskren u svojoj želji da sacuva Srbiju. Živimo u vremenu laži i zato je ovakav čovek dragocen.

  5. Gospodja ministarka je bahata i ne interesuje narod vec gleda svoj ineters i ove kompanije

  6. Svi oni koji Srbiju smatraju jedinom domovinom su protiv rudarenja litijuma. Oni koji imaju rezervne domovine negde drugde, sa debelim bankovnim računima i nekretninama , ne mare za pretvaranje Srbije u rudarsku koloniju.

  7. Мора нама да буде свима јасно да је госпођа инсталирана од стране страног банкарског система и безпоговорно извршава дате јој задатке. Њено постављење више говори о ономе који је са домаће политичке сцене промовише и који се лажно бори за интересе Србије. Последњи сусрети са представником земље која нас је кроз историју истребљивала и као геноцидне етикетирала , јасно говори ко је главнокомандујући у распродају свега чиме располажемо.

  8. Ministarka Dubravka je odavno prodala dusu djavolu, zbog para, zato su nam je i doveli.
    Neka joj bog vrati svako dobro , isto onakvo,kakvo ona zeli nasem narodu.

  9. Tačno tako, Štimac je dao pravu „definiciju“, SNS, Vlade RS i njenih Ministarstava, „Sopstveni interes“! Briga nju za narod, za višemesečne velike račune za struju, koje ona „Efikasno rešava“, tako što još od prolećnih računa ljudima naplaćuju zatezne kamate, jer ih u EPS neće da reše, a već i vrapci na grani znaju ko je kriv za to! Sve sposobne i stručne ljude u EPS-u su posmenjivali, i postavili njihove poslušnike! Proterali iskusne lekare, i sestre, navalili na Prosvetare, i hoće da proteraju vredni narod iz Jadra!

  10. Milioneri su samo oni koji su pri sns, a ostalo je buranija.promoteri rio tinta nek pokažu u evropi rudnik litijuma ili neki drugi u svetu sa zelenem agendom pa nek onda lobiraju za rudnik.pare se čudo srbin bi dete prodo za pare a ne deo teritorije.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.