„Lopta“ za Milan u Vučićevom dvorištu

Crvena zvezda uputila molbu predsedniku Srbije da joj se dozvoli prisustvo navijača na stadionu

Ostavite komentar


  1. Nekada kao premijer primao je gradjane jednom od pet do osam ujutru i resavao sve njihove probleme. Dakle, ako imaju problema sa septickom jamom, ako su ih zene napustile, ako je komsijska krava usla u dvoriste i pasla tudju travu… Sada je to napredovalo. Dovoljno je da Svetozar i Zvezdan napisu srceparajuce pismo, nalepe odgovarajucu markicu i problem ce biti resen. Nista cudno.

  2. Vazi,kome je stalo da se nacrta 2 h ranije sa PSR testom negativnim i da mu se izmeri temperatura,pa moze v,nutri na svoje obelezeno mesto….to da vazi
    za sve.Sta ima politika,od nje za bolesne a i zdrave po pitanju medicine samo steta,struka da kaze svoje .

  3. Mnogo se očekuje od našeg preCednika. Pored vakcinacije, izbora patrijarha, obračuna sa mafijom, izbora vina, twitter propagande, uređivanja tv programa i tabloida, zidanja bolnica i vrtića, kuvanja boranije i graška….sada treba i o fudbalu da brine.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.