Luis Enrike: PSŽ treba da poboljša igru, optimista sam za meč protiv PSV 1Foto: EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Trener fudbalskog kluba Pari Sen Žermen (PSŽ) Luis Enrike izjavio je da njegov tim treba bolje da igra, ali je veoma optimističan pred sutrašnji meč protiv PSV-a Ajndhoven u trećem kolu Lige šampiona.

PSŽ je trenutno neubedljiv u Ligi šampiona, tesnom pobedom protiv Đirone (1:0) i porazom od Arsenala (2:0).

– Ima mnogo stvari za poboljšanje, ali sam veoma optimista, naravno da je Liga šampiona veoma teško takmičenje, biće manje dobrih rezultata, ali sutra igramo na stadionu Parku prinčeva i želimo da dobijemo pozitivan rezultat – rekao je Enrike na konferenciji za novinare.

Trener je ocenio da je njegov tim igrao veoma dobro protiv Đirone, i naravno da nije igrao onako kako se želi protiv Arsenala, ali je zadovoljan onim što je tim učinio tokom ove sezone.

– Uz sadašnji format Lige šampiona, svaki domaći meč ima još veći značaj, ali je važan i za PSV, svi treba da postižemo bodove, igraćemo sa puno motiva i entuzijazma – rekao je Enrike.

Da bi se direktno kvalifikovao u osminu finala, PSŽ mora da bude jedan od prvih osam timova u generalnom rangu od 36 timova koji se takmiče u fazi lige, novom formatu za prvo kolo Lige šampiona.

Ekipe od devetog do 24. mesta takmičiće se u plej-ofu.

Sutrašnja utakmica PSŽ – PSV zakazana je od 21.00.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari