Luka Jović na rasprodaji?

Real Madrid više ne računa na srpskog napadača

Ostavite komentar


  1. Bolje i da nije isao u taj klub, vec je trbao otici u Englesku,Italiju ili u Bajern gde bi igrao redovno i postigao puno golova.Pitanje kako su ga saigraci prihvatili u Realu, iz razno raznih razloga mu nisu davali upotrebljive lopte itd. zato i nije mogao da uspe, a dobar igrac i veliki talenat to ce uskoro i pokazati u novom klubu.

  2. Luka Jović je kupljen kada je Real Madrid bio u problemima zašta je ubeđivao Zidana da se vrati i preuzme ponovo da vodi klab. No, kada je ubrzo Zidan došao za trenera svakako je prednost imao njegov sunarodnik Berber iz Maroka. A Benzema je morao da se dodatno napreže zbog konkurencije. E eto Luke Jovića na prodaju, na čemu je i sam radio jer nije mu do gubljenju vremena.

  3. Da bi bio veliko ime sem fudbalskog talenta morao je da ima i moralni kapacitet, što mu očigledno manjka.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.