Luka Milivojević želja i Frenka Lamparda 1EPA-EFE/Facundo Arrizabalaga

Luka Milivojević „broji sitno“ u Kristal Palasu. Tokom leta će sigurno promeniti sredinu; nedavno je objavljeno da bi mogao da ostane u Londonu jer se za njega interesuje Fulam, povratnik u Prmijer ligu, međutim klub Aleksandra Mitrivića ima konkurenciju u vidu Evertona koji vodi Frenk Lampard.

Uprkos tome što je višegodišnji kapiten tima, Luka Milivojević je na Selhust parku izgubio status igrača startne postave, posebno po preuzimanju ekipe od strane Patrika Vijere. Nakon četiri i po godine standardno dobrih partija, nekadašnji prvotimac Crvene zvezde postao je rezerva u minuloj sezone, zbog čega je rešio da promeni klub.

Posle Fulama Marka Silve, na adresu Kristal Palasa stigli su i signali da je Everton zainteresovan za iskusnog veznjaka prepoznatljivo preciznog dijagonalnog pasa. Fulam bi mogao da bude u prednosti pošto bi Milivojević u tom slučaju ostao u Londonu a ima bi i priliku da sarađuje sa Aleksandrom Mitrovićem, svojim prijateljem.

Ipak, „Karamele“ imaju adut u vidu Frenka Lamparda, menadžera Evertona i nekada slavnog engleskog reprrezentativca i fudbalera Vest hema i Čelsija.

Srpski vezista ima još godinu ugovora, spekuliše se da Palas traži oko 3.000.000 evra obeštećenja i to ne bi trebalo da bude prepreka za Everton i Fulam.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari