Ma kakva Amerika, lider Bundeslige želi Mijatovića

Ostavite komentar


  1. „…veliko je putanje i kako bi navijači prihvatili da u istom prelaznom roku Ljutice Bogdana napuste dvojica tako talentovanih fudbalera.“
    Kakve veze imaju navijači sa prodajom igrača i kadrovskom politikom kluba?
    Ili vi mislite na navijače-huligane? Ako je tako, onda u redu…

  2. Sada ce da prodaju mlade i bolje fudbalere da bi isplatili dovedene promasaje koji su losiji igraci. Vazno je da su dobro prosli celnici kluba dobrim provizijama

  3. Navijači su nezadovoljni upravom kluba, uprava kluba nerazumno pravi transfer politiku, pa stoga ako nema rezultata nema navijača a kad nema navijača nijedan klub na svetu nije potrajao bez navijača, ali s obzirom na to da su lokacije gde su dva kluba namenjena za stambeno poslovni kompleks.. plan investicionih fondova je da se preimenuje klub i napravi novi klub.. kao uostalom 1945 godine.. pa stoga ima smisla da se ne pitaju navijači, jer Bajern, Real, Junajted, Siti, Leverkuzen i svi klubovi širom sveta jedino postoje zbog navijača tačnije potrošača, zato stalno rade na tome da ispituju navijače oko transfer politike. Pametnom dosta. Dalje će i budala shvatiti da Terzić radi za one investicione fondove za koje radi i njegov šef. A ne razume stvaranje biznis modela i trgovine u sportu a kamoli dalje.

  4. Prihvatiće Vučićevi poslušnici sa Severa svaku Terzićevu odluku! Oni su „pretorijanska garda“ Srpske Nazadne Sekte. Umesto da su posle Ribnikara, ili posle ove svinjarije od izbora izašli na ulice, oni pevaju pesmice, i pale baklje! Sranje!

  5. Šik je Čeh a ne Norvežanin, a ovo nipodaštavanje Njujork Sitija je preglupo jer su oni deo Siti grupe. Posle njih može da ide dalje u Mančester Siti ili Đironu, ili, ako mu treba još vremena za razvoj, u Palermo ili Kajzerslautern.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.