Makabi Aleksi Avramoviću nudi dvogodišnju saradnju 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Reprezentativac Srbije sve bliže odlasku iz Partizana.

Prema trenutnoj košarkaškoj klimi u Partizanu, lako bi mogao da se dogodi presedan u smislu da u odnosu na prošlosezonsku ekipu u Humskoj ostane samo Balša Koprivica.

Raritet kakav se ne pamti dobija polako na formi ako se u obzir uzme i vest da je Makabi spreman da ponudi Aleksi Avramoviću dvogodišnji ugovor.

Jedan od miljenika navijača Partizana ima sa klubom ugovor na još godinu dana, međutim crno-beli su raspoloženi da saslušaju ponude potencijalno zainteresovanih timova među kojima je i Makabi.

Velikan iz Tel Aviva ostaje bez okosnice ekipe na kraju sezone. Zbog ratnih dešavanja, klub su napustili Lorenzo Braun, Vejd Baldvin i Džoš Nibo, trojica ponajboljih igrača u prethodnoj takmičarskoj godini.

Makabi nije jedini zainteresovani klub iz Evrolige, s obizirom na to da je i Pariz klub koji prati razvoj dešavanja u Partizanu.

Ukoliko ne dobiju pozitivan odgovor od Avramovića, u Makabiju su spremni da se okrenu Krisu Džonsu, plejmejkeru španske Valensije, tvrde izraelski mediji.

U međuvremenu, Partizan su ovoga leta već napustili: Kevin Panter, Zek Ledej, Frenk Kaminski, Pi Džej Dožer, Danilo Anđušić, Mateuš Ponitka i Aleno Smailagić, a sličan razvoj situacije očekuje se i kada je reč o Džejmsu Nanaliju, Urošu Trifunoviću i Ognjenu Jaramazu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari