Maljković: Suštinu rada OKS čine sportski programi

Ostavite komentar


  1. Poštovani gdin Maljkovicu,
    Apsolutno Vas podržavam u vašem planu i programu koje bi također trebali imati i granski savezi Olimpijskih sportova!
    Nažalost u Streljačkom savezu na letece mete taj program kao i nijedan drugu za razvoj sporta i sportista u cilju postizanja sto boljih vrhunskih rezultata koji su vredni medalja!
    Predrag Sotra uz pomoć sekretara Svetlana Stanković prave samo planove kako bi opljačkali savez koji je pred gašenjem i selektora Mihajlovica koji se trudi da sve strelce unazadi nestručnim radom! Organizacije u savezu nema a nema ni organa saveza kako bi se samo Sotra pitao i nesmetano pljačkao!
    Ko ovo vise trpi i dozvoljava niko nema pojma a verovatno neko iz MOS pomoćnik ministra ,možda ministar, sportska inspekcija posto su neki u vrlo bliskim odnosima sa Sotrom Predragom GROBAROM OVOG SPORTA U SRBIJI!
    Spašavajte Vi ako možete!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.