Malo znaju, mogu malo, a koštaju mnogo

Sva je prilika da će trener Milojević biti "jedini" odgovoran za evropski debakl Crvene zvezde

Ostavite komentar


  1. Problem je u politici. Možda sam dojadio i bogu i ljudima, ali ja politiku i političare krivim za sve, pa i (ne)igranje klikera. Pre svega domaće na koje sam kolko-tolko mogao da utičem ličnim izborom i aktivizmom, ali i belosvetske koji vazda dolivaju ulje na vatru, a na koje nikako nisam mogao da utičem, ponajmanje izborom
    Nakon što su nam uvedene sankcije (1991/92) uključivši sport i kulturu (?!), simbolične li godine za fucu, državni prostor se – kakogod se on zvao – strmopizdio.
    Decenijski sunovrat se ogledao u simbolima, promeni himne i vlasništva, odnosno vlasnika.
    Bez obzira na činjenicu da su, nakon svega što nam se dogodilo, sankcije ukinute, a dogodilo nam se ….. mogla bi da se napiše Srbistika po ugledu na Britaniku … ne vidim da klinci igraju klikere, jer ih nema, tačnije iz godine u godinu sve ih je manje.

  2. Kakve veze ima Slavoljub Muslin sa ovom gore pričom?
    Oteraše čoveka, ni krivog ni dužnog, svet nam se smeje zbog toga.
    Naravno da je problem u Kokezama, Terzićima, i ostaloj menadžerskoj mafiji.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.