Mančester junajtedu dozlogrdilo ponašanje CR7, na Čelsi bez Ronalda 1EPA-EFE/PETER POWELL .

Slavni portugalski fudbaler odstranjen iz konkurencije za meč sa Čelsijem.

Dva dana pre subotnje utakmice novog kola Premijer lige zna se da Kristijano Ronaldo neće biti u protokolu derbija njegovog Mančester junajteda i londonskog tima.

„Kristijano neće biti deo tima za utakmicu protiv Čelsija. Ostatak tima je fokusiran na pripreme za meč“, kratko je danas poručeno u saopštenju kluba sa „Old Traforda“.

Nezadovoljstvo na relaciji igrač – trener – uprava već dugo traje, čak se celo leto govorilo o sigurnom razlazu CR7 i „crvenih đavola“, a povod za ovakvu reakciju čelnika MJ je Ronaldov samovoljni odlazak u svlačionicu pre kraja utakmice sa Totenhemom.

Kamere su tada snimile nezadovoljnog Ronalda kako ustaje sa klupe za rezerve i, verovatno besan zbog neulaženja u igru, napušta teren.

Junajtedov menadžer Erik ten Hag izbegao je zatim direktan odgovor na pitanje da li je dozvolio Ronaldu da ode dok su mu saigrači još nastupali.

„Video sam ga, ali nisam s njim o tome pričao. Raspravljaćemo o tome. Sad slavimo pobedu. Ne želim sada o tome, sutra ćemo. Voleo bih da zadržima fokus na ekipi i sjajnoj predstavi svih 11 igrača i rezervi. Bila je to timska predstava“, rekao je Holanđanin posle pomenutog trijumfa.

Inače, ovo nije prvi put da je Ronaldo pod Ten Hagovim vođstvom napustio utakmicu pre njenog kraja. Isto je uradio na poluvremenu prijateljskog meča protiv Rajo Valjekana, nakon što je zamenjen.

Kristijano je jedan od najboljih fudbalera današnjice, ali je osvajač pregršt trofeja sa madridskim realom na zalasku karijere, samo što 37-godišnji igrač to nikako da prihvati.

A nikako ne nalazi klub koji bi ispratio njegove takmičarske i finansijske apetite, dok u međuvremenu „ratuje“ sa Mančester junajtedom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari