Ništa od Partizana? Španska Marka piše da Mario Hezonja ostaje u Španiji, ali ne u Real Madridu 1Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Hrvatski internacionalac se vratio u klub za koji je već igrao u periodu od 2012. do 2015. godine, piše španska Marka a prenosi Sport Klub.

Mario Hezonja je posle sjajne sezone u Realu mogao da bira i brzo je izabrao. Hrvatski internacionalac će ostati u Španiji, ali je posle Madrida odlučio da karijeru nastavi u Barseloni, piše Sport Klub.

Govorilo se o interesovanju Partizana, uz pominjanje obostranih emocija navijača crno-belih i reprezentativca Hrvatske, bilo je natpisa o tome da će novi prvak Evrope Panatinaikos angažovati Hezonju…

Naravno, ostanak u Realu je bio verovatno i najrealnija opcija, pa čak i odlazak u NBA ligu. Ali, kako Sport Klub piše, Hezonja je izabrao da ode u redove najvećeg rivala svog dosadašnjeg kluba Reala, u Barselonu.

Nije da se Katalonci nisu spominjali kao budući Hezonjin klub, ali je pored svih pobrojanih ponuda, ali i činjenice da je Hrvat član Reala, ovo ipak iznenađenje.

Ovu vest je potvrdila i španska „Marka“, 29-godišnjak je potpisao ugovor sa Barselonom na četiri godine. Hezonja je inače na početku karijere, od 2012. do 2015. već bio član katalonskog tima, ali sada bi trebalo da bude jedan od nosilaca igre.

Između dva boravka u Barseloni, Hrvat je nastupao za Orlando Medžik, Njujork Nikse, Portland, Panatinaikos, Uniks i Real Madrid. Sa Madriđanima je 2023. godine osvojio Evroligu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari