„Mazanje“ očiju politikom i Zemunskim klanom

Predsednik FSS Slaviša Kokeza žestoko udario po Nemanji Vidiću i Danku Lazoviću

Ostavite komentar


  1. Gledaj narode kako ova vlast blati Vidića.
    Da li je moguće da ne možemo izaći na izbore u velikom broju i počistiti ove fukare sa političke scene, jednom za svagda.

    1. Ja sam na strani Vidića, ali to ne znači da ću podržati Đilasa, Obradovića, Jeremića ili Tepićku. Neki drugi iz opozicije dolaze u obzir.

      1. Znači da tebi odgovara da živiš u privatnoj državi jednog čoveka i bagrem oko njega?Oni moraju da strepe od nas a ne mi od njih.Svake dve godine da budu izbori a ne da magarac raspiše izbore ima 90 % od izašlih a treba mu pola godine da formira vladu koja pretrpi tri izmene…Gamad

  2. Bože, čime se BIA bavi, da pronalazi „podatke“ o životu Nemanje Vidića i da ih dostavlja ovim gulanferima i mufljuzima iz FSS. Šta sve ti jadnici iz BIA rade i trpe???

  3. Gde su sada Terzić i Džaja da brane Vidića ? Zašto dopuštaju da fukara blati jednog od najvećih fudbalera Crvene Zvezde i Srbije.

    1. Kada je Džajić uhapšen Terzić je kao glava u OFK pobegao iz Srbije.
      Koga on i Džajić da brane?
      Sve je jednom davno počelo sa Miljanićem. Proklete pare…

      1. Oni su ekipa i svoje neće napadati zbog to nekog Vidića koji je za sve njih zajedno ime.Lazna legenda Bastilje,lažna legenda Kastorije i legendarni kapiten Mančester junajteda…ne ide to u istu ravan

    2. Zaboravljaš da su i Džaja i Terzić amnestirani od optužbi za kriminalne radnje kad je SNS došao na vlast.

  4. Pa kako neki nepoznati covek, koji je sve samo ne ugledni fudbalski strucnjak, uopšte ima obraza da ovako komunicira sa fudbalskom legendom kao što je Nemanja Vidić..mesto da mu se pokloni do zemlje i izvini ili odmah ode sa svoje funkcije on još i vređa legendu. Neverovatno! Slika i prilika okolnosti u kojima prezivljavamo..

  5. Najvise sto nedostaje srpskom fudbalu je sistem rada pocev od pionira pa na dalje , edukacija trenera . Ja se slazem da neka personalna resenja nisu dobra ali isto mislim da neko ko je bio vrhunski fudbaler ne znaci da ce on dobro obavljati funkcije u fudbalu , neki sigurno hoce ali ne svi . Ovako blacenje preko medija samo pokazuje kako mnoge stvari u nasem fudbalu nisu resene , dok je u kosarci mnogo manje tih problema

    1. Vi zakljucujete da fudbaleri svetske velicine kao sto je Nemanja nije ni do ramena ovom zemunskom aktivisti, koji kaze da gleda pa poneki put i igra mali fudbal.Poredjenje govori puno o Vama.Kao na primer da bi Vulin postao Ministar odbrane dva dana u dve nedelje je prespavao u garnizonu ali ne u vojnickoj spavaonici. Znam sada se odusevljavate emisijama sa pinka ali ako slucajno procitate moj komentar , savetujem, budite aktivniji na Vladalac portalima tamo ce te se dobro uklopiti.

      1. Da ,tamo je Čović sve privatizovao u svoja dva kluba i nema problema….sram te bilo.

  6. Ja sam vam lepo rekao jos onomad -kula od karata se rusi preko sporta tj.fkcz -sada postoje i razgovori dr.Terze gde po recima nekih dobro obavestenih novinara ima svega od montiranja utakmica ,dogovora sa sudijama ,ugovorima itd….zvezda u beton ligu i onda krece slobodan pad.

  7. Eeeee zemljo otvori se…doslo se do kraja …motka i to govnjiva ima da radi…kad pukne mnogi ce bezati

  8. Uhvatilo se govedo za Danka koji je ,istina bio menadzerisan od Zemunaca(pre odlaska u inostranstvo kao klinac vozio je Mercedes S500 beli ,kao avion,popularni slon) ali je 99 pošto igrača bilo pod obavezom Juse,Cente,Zemunaca,tada su krenule i vodje navijača da budu menadžeri što se održalo do danas.Poenta je da je lik pokušao da se skine za reprezentaciju ali ga je selektor vratio u svlačionicu i zato je smenjen.Lika koji je igrao za Brodarac….Ono što je takodje poenta je da do dolaska SNS na vlast Kokoza nije znao ni zašto sudije imaju drugačije boje dresova a onda odjednom na čelo Zvezde.To što je bio na čelu Zvezde me ne cudi jer bili su i gori od njega (što je baš teško ali eto ima) već je strašnije što ga je Vučić instalirao zajedno sa drugim krimosom Terzicem u FSS….Čoveka sa srednjom školom,bez znanja jezika,bez ikakve karijere,bez poznanstva u inostranstvu ,sa koeficijentom inteligencije kao kokoška…ali odanog kao Lalatović.Svasta bi se jošohlo dodati ali evo ja predlažem da izadju na duel on i Vidić ,neka kaže šta ko ima iza sebe i neka narod odluči.Naravno Kokoza je i tu u prednosti jer stranka…..ODLAZI LOPINO

  9. Свашта овде има а прича о добром и лошем момку овде ипак не стоји, бар не у потпуности. Кокеза јесте појединац, не могу рећи личност јер ни то није, који у свему што јесте представља и одсликава све што фудбал јесте у Србији – зло да горе не може да буде! Не знам за Краљевину Србију, а од настанка Краљевине СХС и Југославије кренуло је наопако, потом дођоше комунисти па ови сад. Сваки пут је то било додатно сурвавање још дубље а из садашњег бездана изласка и нема него потпуно гашење па све из почетка али након претходне забране да било ко ко је раније ишта радио у нашем фудбалу ради било шта у новој организацији. Могу само играчи и тренери да наставе да играју тј. тренирају. Видић јесте био изузетан клупски играч и, мада капитен, био је репрезентативна нула! Како, зашто није баш потпуно јасно али је чињеница да у реп. никада није дао ни десети део онога што је у клубу давао редовно! О томе чак нема шта да се расправља јер ко је погледао по пет утакмица из те две игре видео је и види да је то потпуно други играчки однос. Сада се сврстати на једну или другу страну, осим што не доприноси ничему, значи подржати једно од два лоша решења. И, где је Видић био раније са својом истином и поштењем? Због свега тога а не Видића, Коромана, Терзића, Кокезе или било кога, решење је нови закон о фудбалу који има три члана и гласи: Први, клубови и сва њихова имовина постају власништво руководства. Други, сви трошкови и рачуни клуба гласе на власнике. Трећи, забрањено је по било ком основом и једну пару народног државног новца дати у те сврхре и то се сматра тешким кривичним делом. Упоредимо ово, кад имате саобраћајни удес плаћате долазак полиције а ми плаћамо бригаде полиције за утакмице где хулигани ломе што стигну! После овога нека се играју чега, колико и како хоће али о свом а не нашем трошку! Ако тако уредимо питање фудбала у Србији, остаће нам новца за све и свашта а резултати ће бити врхунски!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.