Medvedev osvojio US Open, Đoković propustio priliku za „kalendarski slem“

Po broju grend slem titual srpski teniser ostao izjednačen sa Federerom i Nadalom

Ostavite komentar


  1. „i tako ga sprečio da bude prvi muški teniser posle 1969. koji je osvojio sva četiri grend slema u istoj godini, ali i da zabeleži najveći broj trofeja na najvećim takmičenjima…“
    Nije ga Medvedev toliko sprecio koliko je on sam sebe sprecio: sa takvom igrom i nezaiteresovanoscu i odsutnosti u takvom jednom mecu koji su dosli da gledaju svi oni koji nesto danas znace, treba da ga je sramota. Izgubiti nije sramota, sramota je ovakav odnos pa makar bio potpuno bez snage.

  2. Djokovic je danas nadmasio Federera: on je poceo da place pre nego je i izgubio mec, jos dok je Rus servirao za pobedu.

  3. Nole, radi ličnog skora i zadovoljstva, a i radi svih nas a i „njih“, želeo si da osvojiš US open, ali nisi. Ne brini i ne tuguj veliki Nole, ti si nama, kao niko do sada priuštio zadovoljstva, sreće, trijumfa i ponosa što si naš. Sebe radi, uspeo si da budeš najveći na svetu. Ne samo kao teniser već i kao čovek. Obrii tu suzu i dođi da te zagrlimo, veliki naš Nole.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.