Mihajlović: Nema više suza, vreme je za borbu 1Foto: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Srpski fudbalski trener Siniša Mihajlović rekao je danas da mu je ponestalo suza i da je spreman za borbu protiv leukemije.

Mihajlović je u subotu otkrio da boluje od leukemije, a danas je u pismu koji je objavio „Gazeta delo Sport“ poručio: „Vidimo se uskoro“.

On sutra počinje lečenje i obećava da će nastaviti da radi kao trener Bolonje.

„Postoje trenuci u životu kada se boriš protiv protivnika kojeg je teško pobediti ili kada se suočavaš s problemom koji je teško rešiti. Sada prolazim kroz takav trenutak, ali se osećam veoma srećno jer nisam sam“, napisao je Mihajlović.

On je naveo da je otkrio da ima ogromnu podršku, da je dobio na hiljade poruka.

„Tokom poslednjih nekoliko dana preplavilo me je more ljubavi, solidarnosti i pozitivne energije što mi je dalo veliku snagu i sigurnost da ću dobiti u borbi protiv leukemije“, rekao je Mihajlović.

„Dobio sam hiljade poruka i uveravam vas da sam ih sve pročitao, jednu po jednu. Ovo su bili teški dani i izvinjavam se ako nisam odgovorio i zahvalio svakom od vas. Radim to sada, preko Gazete“, dodao je on.

Mihajlović je zahvalio na podršci svim predstavnicima klubova u kojima je igrao ili bio trener, ali i onima u kojima nikad nije radio.

„Hvala i svim bivšim saigračima i protivnicima iz mojih igračkih dana, kao i igračima koje sam trenirao ili koje nisam, a koji su i ipak rekli ‘Forza Mister’. Hvala i svim navijačima mojih timova i onih protiv kojih sam igrao“, napisao je Mihajlović.

„Mnogi od njih su me kritikovali na terenu, ali su mi ovog puta napisali: ‘Ne odustaj Siniša’. Hvala svima ne samo iz sveta sporta, već i iz sveta politike i zabave koji me podržavaju“, dodao je.

Mihajlović je zahvalio i „onima koji nisu poznati“.

„Oni koji me poznaju znaju da ja o svakom čoveku sudim po tome kakav je, a ne ko je. Od poruka koje su stigle, od predsednika države (ne mogu da verujem…), pa do pisma deteta koje mi je nacrtalo osmeh – sve su mi bile važne“, napisao je Mihajlović.

„Hvala vam, hvala vam, hvala vam. Ponestalo mi je suza, sada sam spreman da se borim. Vidimo se uskoro“, zaključio je Mihajlović u pismu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari