Milan Gurović tukao juniore Vizure: Bivši košarkaš najpre pokušao da razdvoji sukobljene, a zatim se razmahao pesnicama (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Šta znači „članove Vizure“??? Igrače, navijače? Kud nestade nepristrasno izveštavanje iz Danasa…
    Vidi se da Gurović gura tipa u crnoj maijci, igrači imaju crne dresove. Dakle, uleteli tipovi u crnim majicama na teren i sad je problem ako se branimo od njih?

  2. Hoce li i on u zatvor u koji ce ici skolski nasilnici? Da se druzi sa klincima kojima je UZOR? Ili kada si slavan smes da bijes? „Milan Gurovic, kandidat SNS, kaze STOP nasilju!“ Ako si jos i CLAN, mozes da radis sta zelis.

  3. Ali, Kvalitetne lige Srbije!? Hoće li neko da popije kaznu, da li će biti diskvalifikacija, zna li se šta? Ili je ovo samo još jedan od tradicionalnih završetaka jače utakmice..

  4. Srbin, pravoslavac, četnik, ovo-ono….Malo mlati žene, malo decu, nikako da ukrsti sa nekim svoje građe, tipičan „srbski“ heroj.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.