Milica Mandić: Kraj karijere posle Tokija

Tekvondistkinja objavila da će joj naredne OI biti poslednje takmičenje

Ostavite komentar


  1. Milice Velika..kapa dole pred Tobom, i dubok naklon. E da je vise srpske omladine koja gleda Tebe , Tvoj rad i rezultate umesto reality bljuvotina , dna od case i crte belog kako zovu , gde bi nam kraj bio. Hvala Ti na svim uspesima potpisanim Srbijom i nek te dobri Bog cuva svakog zla.

  2. Devojka je na konto sporta, kojim nije popularan i koji niko ne prati, uspela da izvuče debelu korist od države. Prosto je neverovatno da država isto nagrađuje oilimpijsku, svetsku ili evropsku medalju koju osvoji tekvondista i recimo atletičar, teniser, plivač a o ekipnim sportovima da i ne govorim. Kakva je konkurencija u tekvondu a kakva u gore navedenim sportovima i gde je mnogo lakše osvojiti medalju? Da li ste nekad čuli za tekvondo sport dok doček olimpijaca, koji su osvojili medalje, „prvorođeni“ nije iskoristio za svoju ličnu promociju.

    1. Za iskreno žaljenje je narod koji dozvoljava da pojedinci koji ničim realnim i korisnim ne doprinose njemu, uživaju u novčanim nagradama i penzijama. Sve to bez dana radnog staža, samo zato što su se o državnom trošku lepo zabavili, baveži se nečim što su sami izabrali. Kada neko pomisli na Nemačku da li je prva asocijacija fudbal ili Mercedes? Nisu uspešne nacije uspešne bez razloga, dok je neuspešnima uvek neko drugi kriv. Majkl Felps je od svoje države dobio manje novca za 28 individualnih medalja na OI nego gore navedena marginalka. Razmislite malo o tome!

      1. Za još veće žaljenje je narod koji ne ceni svoje uspehe.. Nas u odnosu na svet ima 1 promil i onda taj jedan promil istakne zastavu na Olimpijadi… Ajde da to prevedem u pare.. Sekunda epp na tv je e80 a zastava Srbije se vijorila zahvaljujući Milici na tv ba 10k tih sekundi tj. zaradila za Srbiju bar 10 x više nego što je Milica dobila. Ajd u zdravlje…

        1. Hissar, ne lupaj. Ko je gledao proglašenje pobednika u disciplini tekvondo? Niko. Ajd u zdravlje ….

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.