Milivojević: Krstajić je opet slagao, nisam završio sa reprezentacijom

Ostavite komentar


  1. Profesionalni fudbal u Srbiji je leglo kriminalaca, suvise je mnogo novca u igri. Ucenjivanje, uslovljavanje, blacenje. Riba smrdi of glave, od nase vlasti koja to sve tolerise i cirkusom upravlja. Sramotni zavrsetak naseg ucesca na SP nikada nije bio tema razgovora, bestidnici su iskoristili smrt Bunjevcevica da gurnu stvari pod tepih. Nikad vise na stadion dok su u nasem fudbalu Kokeze i Krstajici.

    1. Navodi su uglavnom tačni, jedino treba reći da se kriminalom zarazio kompletan fudbalski sistem u Srbiji. Nisu zaobiđeni ni najmanji, amaterski, klubovi.

  2. Znaci u nasoj zemlji gde god zagrebes leglo kriminala, pa tako i u FS ovakve vrhunske igrace imamo, ali diletanti i sarlatani nisu sposobni da naprave i vrhunski rezultat. Vucic rece kad dodje na vlast da ce da se obracuna sa kriminalom, a on ga pomnozio sa deset, strasno.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.