Milojević: Izvukli smo dosta pouka 1Foto: Starsport

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je danas posle poraza od Taljeresa da je njegova ekipa izvukla dosta pouka iz ovog meča.

„Interesantan meč. Igrali smo protiv ekipe koja ima apsolutno drugačiji stil igre. Ono što je dobro i pozitivno jeste da smo izvukli dosta pouka iz ove utakmice. Bez obzira na rezultat, ono što je jeste da utakmice koje smo igrali u Rusiji mnogo znače mladim igračima“, rekao je Milojević, a preneo klub.

„Nama će ove utakmice dati punu sliku, a i pre turnira dosta stvari nam je bilo jasno, tako da hoćemo da napravimo sistem i da zadržimo kontinuitet igre svih 90 minuta“, dodao je on.

Zvezda je danas u Rusiji poražena od argentinskog Taljeresa sa 0:1, u prijateljskom meču.

„Mladi igrači jako dobro rade. Ovakve utakmice mogu samo da nam pomognu da stiču iskustvo. Kada počne prvenstvo kreće pritisak javnosti, biće publike, to su stvari sa kojima moraju da se nose. Mislim da oni to imaju u svom karakteru“, rekao je Milojević.

Pored meča sa Taljeresom, Zvezda je u Rusiji odigrala dva meča. U prvom je pobedila Soči sa 2:0, a u drugom je savladan Zenit sa 2:1.

„Utakmice protiv Sočija, Zenita i Taljeresa su pokazale mladim igračima šta su takmičarski mečevi. Treba da se takmičimo kroz igru i uživanje u fudbalu“, rekao je Milojević.

Milojević je rekao i da je Zvezda imala „fenomenalne uslove“ na pripremama u Rusiji.

„Imamo disbalans u fizičkoj pripremljenosti određenih igrača. Dosta njih se priključilo kasnije. Igrači moraju da nadoknade propušteno, jer ovo je baza za dugu sezonu koja nas čeka“, rekao je Milojević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari