Milojević: Ja nisam stručnjak, običan sam trener, ali pripremio sam nešto, pa neka bude po božijoj volji 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Crvena zvezda u sredu, 28. avgusta, u 21 čas dočekuje norveškog fudbalskog prvaka Bode Glimt u revanšu plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona.

Crveno-beli su izgubili u prvom odmeravanju snaga s 2:1, ali su, posle vođstva domaćina s 2:0, dali dragocen gol, kojim su uvećali svoje šanse.

„U prvoj utakmici Bode je bio bolji, ali to je samo prvo poluvreme. U međuvremenu su se pojedini naši igrači malo podigli što se tiče fizičke pripreme. Očekuje nas težak meč kao i u Norveškoj. Naše je da taktičke zamisli sprovedemo u delo za pobedu u utakmici s velikim ulogom. Bode, to bi trebalo da se istakne, ima istog trenera od 2017. i iz godine u godinu podiže nivo svog sistema, koji je u osnovi nepromenljiv. Mi smo u tom pogledu drugačiji. Imamo mnogo novih igrača koji se tek implementiraju u tim. Nisam siguran da Bode može da nas iznenadi drugačijom igrom od one koju igra. Nadam se da će nam navijači dati vetar u leđa pa neka bude po božijoj volji“, rekao je Zvezdin trener Vladan Milojević na pres-konferenciji.

Posle novinarske konstatacije da su pojedini stručnjaci komentarisali da je bitno dati gol u prvih 15 minuta, Milojević je odgovorio:

„Stručnjaci, kažete…Ja sam običan trener, nisam stručnjak, ni ekspert. Nešto sam pripremio za utakmicu, pa ćemo da vidimo…“

„U Norveškoj nije viđen maksimum Zvezde. Očekujem da uz podršku navijača i uz bolju i agresivniju igru uđemo u Ligu šampiona“, rekao je Uroš Spajić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari