Milojević srećan zbog prvog finala sa Zvezdom 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je srećan što se prvi put plasirao u finale sa crveno-belima, a večerašnju pobedu u polufinalu Kupa posvetio je nedavno preminulom ekonomu kluba Draganu Milanoviću.

„Bio je dobar derbi, dve dobre ekipe. Srećno smo idemo u finale, to je bio cilj. Posebno sam srećan jer je ovo moje prvo finale sa Crvenom zvezdom. Sa Čukaričkim sam osvojio Kup, a sa Zvezdom nikad nisam bio u finalu. Igramo sa Vojvodinom, ali nećemo da razmišljamo o tome, pripremamo se za plej-of i utakmicu sa tom ekipom u Novom Sadu. Partizanu bih poželeo mnogo sreće u daljem toku prvenstva“, rekao je Milojević za televiziju Arena sport posle utakmice.

Zvezda se plasirala u finale Kupa, pošto je na svom terenu pobedila Partizan 2:0.

„Ovu pobedu posvećujemo preminulom Gagiju, to nam je dalo ekstra motiv, jako teško je bilo ovih dana, ispunili smo mu želju“, dodao je Milojević.

On je pohvalio trenera crno-belih Igora Duljaja i rekao da je dobro pripremio utakmicu.

„Moram da pohvalim mog Šumadinca, jako dobro je pripremio utakmicu. Ovo je bio dobar derbi sa dosta šansi, Partizan je imao svoje, Glazer je odbranio dve, tri, kao i fenomenalni Jovanović. Partizan je postavio drugačiji model igre, sa Kaluluom i Sverinom i Gohom iza Baždara. Kada smo videli kojih 11 igrača će da izvede Duljaj, videli smo njegovu ideju. Svaka čast i pohvale njima na dobroj utakmici“, rekao je Milojević.

Zvezda će u finalu 23. maja u Loznici braniti trofej u finalu protiv Vojvodine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari