Dodik napustio košarkašku utakmicu Partizana u Banjaluci zbog vređanja Vučića, preporučuje predsedniku Srbije da prestane da finasira crno-bele

Ostavite komentar


  1. Zar ovaj nije bio Partizanovac i Tadićevac? Sad za Vučića? Naša, srpsko-pravoslavna posla!

  2. Isti ste obojica ,manipulatori,lažete narod.Svi bi bili sretniji osim vaše familije i mafije da nestanete iz političkog života .

  3. -Nemoj vise da finansiras ove, brate Vucko
    -Zasto, brate Mile?
    -Psuju te
    -Psuju me i neki iz moje stranke, pa i njih placam. I ti si me psovao ranije, pa i tebe sad placam.
    -Ja ne bih, da sam na tvom mestu
    -Ali nisi
    -A sve bih dao da sam na tvom mestu
    -Da te mrze, a da ti se dive?
    -Vala bas tako, brate Vucko
    -Pa, sta bi dao?
    -Kako mislis, sta bih dao?
    -Sta bi dao, Mile, brate? Koliko bi dao?
    -A, to….Pa sta znam…Dao bih dosta…
    -Jel bi dao….jel bi dao 25 miliona?
    -Eura?
    -A ne, brate Mile, nego dinara! Eura, naravno.
    -Dao bih. Sta je to 25 miliona za slavu koju imas tamo kodtebe
    -Pa onda cuti i ne deli mi glupe savete

  4. Sećate se da je Dodik hteo da obustavi grejanje kada je izgubio Banja Luku na izborima onima koji ga nisu glasali.

  5. Imam godina. Nekada davno postojala je „SOFKA“(mislim da se tako zvala). Ona je delila novac sportskim savezima i klubovima. 21 vek – sve je drugačije)

  6. On samo radi po instrukcijama šefa mafije.
    A zašto država uopšte finansira klubove – legla kriminala?

  7. Da nije drzava partizan nebi postojao a ovo sto sport pretvorise u politiku i pet balvana pocnu da skandiraju a budale se ne seju same nicaju i podrzavaju ih misle da je zabavno vredjati vucica
    Pa jer ste culi da negde u svetu publika tako nesto skandira
    Veliki Pozdrav za DANAS

  8. Prosto neverovatno, kako svojim izjavama jasno pokazuju koliko ih briga za zakon ustav…itd….i to bez trunke stida. Po kom osnovu Vucic moze da finansira Partizan ili Zvezdu….i uopste zasto se ulaze u klubove koji placaju abnormalne cifre za plate…ok mi je da imaju platu kao tipa prvoligasi u vaterpolu ili odbojci…a ne da ih mi placamo iz naseg dzepa….a ovu drzavu je neko pustio niz vodu…i sad ovaj koji ne zna ni sebe da vodi….vodi nam celu drzavu…ajde priznajem mu mnogo dobro glumi to mu je za oskara…sto kazu uziveo se u ulogu

  9. Normalno samo u Srbiji: novac samo onima koji navijaju za Vucica. Vucic koji nikad nije posteno radio ni zaradio deli novce penzionerima, daje deci, placa klubovima, poklanja, gradi na kopnu, vodi i ispod vode, pusta kisu i sunce…u zemlji koja kobajagi ima ustav, zakone, placene tuzioce i sudije i niko ne reaguje na te zloupotrebe budzeta i nenamenska trosenja novca od javnih prihoda. Porediti Srbiju sa banana drzavama je uvreda za ove druge.

  10. Samo napustio… Zasto se nije pobio, bacio u gomilu I viknuo Aco Srbine uvek cu ti biti veran… Strasno… Tako los primer odanosti gospodaru… Sram te bilo Mile!

  11. Dvojca kriminalca,diktatora,fašista,prostaka i manipulatora se podržavaju.Vladaju svojim teritorijama kao da su njihovi vlasnici,a narod robovi.Vrhovni je Vučić,a Dodik je njegov potčinjeni i zaslužni pomoćnik.

  12. pomaže Partizanu, mnogo više Crvenoj Zvezdi. To su pare ovog naroda, a ne ničiji privatni računi. Valjda.

  13. AV unistava Partizan godinama i opozicija uporno ćuti o svom njegovim muljanjima i milionima ubačenim u sdcz.

  14. Vucic pomogao a? Mozda je pomogao tebi da razvijes biznis u Srbiji. A on nije nista pomogao partizanu kao ni zvezdi, sve su to naše pare.

  15. Da li bi Dodik izbacio sina iz stana zato sto ga ne vole neki drugovi njegovog sina?

  16. U program rts-a dopisnica iz Banjaluke reče da se na izborima Dodik izjašnjava kao Crnogorac i od tada je ne videsmo!-Raspitajte se za zdravlje iskrene žene!

  17. Niko ne sne ništa da mu kaže, on sve pomaže iz svog džepa, celu Srbija živi od njegovih para!

  18. Neka sledeci put dovede Vucicevu zvezdu i mirna Bosna.Partizan kao najveci kosarkaski klub u regionu i jedan od najvecih u Evropi je dosao u Bosnu da uvelica rodjendanski jubilej kluba iz Laktasa i umesto da se nakloni slavnome klub za ucesce on preporucuje Vucicu da ne finansira Partizan drzavnim parama,parama svih gradjana Srbije ??!Da covek ne poveruje .U svojoj 65 godini ,lider bosanskih srba se spusta na takav nivo.Sto je najgore on se deklarise kao grobar,partizanovac.Ne znam kako ce nakon svega ovoga biti docekan u Areni ako bude uopste dolazio.

  19. Неко рече да се Босанац држи Босне..Али који Босанац тачно? Миле или АВ..

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.