Milorad Kosanović za Danas: Iz Vojvodine sam otišao kad su me „jogurt revolucionari“ pitali gde držim „crne pare“

O "državnoj ruci" na koju dva naša najveća fudbalska kluba čekaju da ih pomiluje

Ostavite komentar


  1. Koga briga za fudbal u drzavi kpja ne moze socijalno ekonomski da zadovolji svoje gradjane.Penzija od 15000rsd i slicno.Treba hitno zabraniti uplitanje drzave u fudbal i zabraniti da ista finansira i to ulaganje vraca kroz navijacke grupe.Znaci prpdaja klubova i poslovanje na trzisnom principu,novi moderni zaloni na tu temu i ostra kontrola.Ovo zadnje sa Terzicem je smejurija i ide u dokaz ove price.

  2. Sve klubove super lige treba privatizovati.
    Ali to ne odgovara ovima na vlasti, jer bi se onda suzio prostor za manipulisanje i mešetarenje.

  3. Pravi čovek, svaka mu čast na komentaru. Tačno, od jogurt revolucije nismo se oporavili. Jedan od retkih mislećih i poštenih ljudi u našem sportu

  4. Da se poštuju zakoni ove države večiti rivali bi bili davno ugašeni, kao i 70% klubova iz „Superlige“, a time je automatski rešeno pitanje organizovanog kriminala na tribinama, ali naravno ne i na ulici. Istorija našeg fudbala od 90-tih je leglo organizovanog kriminala, u sprezi sa poslodavcem, tj državom, politikom….

  5. Poštovanje Kosanoviću , viđam ga često u Bezi . Pošten čovek ne može danas da opstane u fudbalu. Sa setom se sećam Takača , Žareta , Trivića , Sekereša ,Savića , velikog Ilije Pantelića… Sve ode sa jogurt revolucijom.
    Danas Zvezdu vodi kriminalac , a i državu.

  6. Kosanovic kada ga nece niko on nasao koga i gde da pljune! Jadni su takvi ljudi…jeste najbolje da je „cvetala“ Vojvodina u njegovo vreme, nisu za hleba imali pa je onaj Govedarica ili kako vec prase im kupovao da jedu. Sada je sasvim druga stvar daleko bolje ali ajde pljunite na ono sto je bolje to je demokratija valjda!!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.