Miloš Milojević dobio ponudu kojom rešava sve finansijske probleme; u Al Vaslu do 2026. 1foto:Al Vasl

Nekadašnji trener Crvene zvezde obavezao se na višegodišnju saradnju sa klubom koji odlično vodi od početka sezone.

Od letošnjeg odlaska iz Crvene zvezde, Miloš Milojević beleži odlične rezultate predvodeći Al Vasl.

Njegov klub je u Emiratima prvi na tabeli nakon uvodnog dela sezone. Zbog rezultata, načina igre ali i ponašanja rođenog Knjaževčanina, mladi sturčnjak dobio je ponudu o nastavku saradnje do 2026. koju je rado i prihvatio.

Kako i ne bi kada je istom verovatno rešio sve finansijske probleme, u suprotnom, izvesno da bi potpis na novi ugovor ostavio za neke bolje prilike.

– Uz velikodušan blagoslov i neograničenu podršku njegovog visočanstva šeika Ahmeda Bin Rašida Al Maktuma, Al Vasl je produžio ugovor sa trenerom Milošom Milojevićem na još dve sezone. Odluka o produženju usledila je nakon što je Upravni odbor kluba potvrdio nepohodnost trenerovog nastavka rada sa timom sa kojim je ostvario odlične rezultate u prethodnih šest meseci. Trener je izrazio zadovoljstvo ovakvom odlukom – objavljeno je na društvenoj mreži kluba iz Emirata.

Tokom šestomesečnog rada u Emiratima, Miloš Milojević je tri puta proglašen za trenera meseca. Njegov tim je lider prvenstva, uz učinak od devet pobeda i tri remija. Plasirao se u polufinale Kupa, posle dvostrukog trijumfa nad Markom Nikolićem.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari