Milosavljev na raskrsnici, Đerona jedva čeka vesti iz Berlina 1EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI

Fenomenalni golman rukometne reprezentacije Srbije danas bi trebalo da sazna može li da učestvuje sa Svetskom prvenstvu.

Dok će ostatak pilena selektora Tonija Đerone večeras igrati drugu kontrolnu utakmicu sa Švedskom, koja sa Poljskom organizuje šampionat, Dejan Milosavljev će proći ključne medicinske preglede u Berlinu.

Posle čega će definitivno biti jasno hoće li najbolji čuvar mreže nemačke lige najvišeg ranga moći da se prilkjuči Orlovima na SP ili će propustiti još jedan veliki turnir, jer ga je korona virus sprečio da im pomogne na proplogodišnjem kontinentalnom prvenstvu.

Još pre par nedelja je doživeo povredu Ahilove tetive, ali je prvotimac Fuksea iz Berlina bio u Staroj Pazovi tokom priprema nacionalnog tima, s tim da je radio malo i odvojeno od ekipe, uz oobavezne terapije i lekarski nadzor.

Prema saznanjima Mozzart sporta današnja kontrola u Berlinu daće odgovor na pitan je da li će Milosavljen biti u konkurenciji za mečeve sa Nemačkom, Alžirom i Katarom, u prvoj fazi takmičenja, ili će gol liniju na smenu pokrivati Vladimir Cupara i Milan Bomaštar.

Bitka za svetsku krunu počinje 11. januara i završava se 29. dana ovog meseca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari