Milošević: Moramo da popravimo mnogo stvari

Ostavite komentar


  1. Podrška za legendu Partizana i srpskog fudbala. Sve je planirano da Komšinica opet bude prvak iako FK Partizan i dalje ima najbolji tim. Teško se bilo kome snalaziti u žabokrečini u državi kojoj se motaju tipovi kao što su abolirani Terza i Džajić, u kome je predsednik SD CZ prononsirani folirant i prevarant Čoki, u kojoj je FKCZ priznata (nepostojeća) titula od prije 70 godine. Ili, slave se uspesi FK CZ u godini u kojoj je doživela najkatastrofalnije poraze u međunarodnim utakmica. Ili ostvarila „velike“ uspehe, a i dalje (zvanično) dužna preko 30 miliona evra… Ili, Terzić je persona non grata u Crnoj Gori, a samo budala može pomisliti da je to slučajno… To je moguće tolerisati samo u Srbiji. I čudimo se onda što nas niko ne voli, odnosno svako mrzi. Ima li kraja ovim prevarama lopovlucima? Ili nam nema spasa?

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.