Milošević: Zaslužena pobeda

Ostavite komentar


  1. GLUMA I KRLJANJE
    Čestitam crno-belima na pobedi, iako je fudbal koji je igran bio očajno loš. Na stadionu se više igralo krljanje, kako to kažu u mom kraju, nego li loptanje. Četiri žuta kartona, jedan crveni samo je dokaz fudbalskog nasilja u ovoj meču. Fudbaleri su bili loši glumci, koji su se valjali po terenu, posle svakog ozbiljnijeg kontakta sa suparnicima. Sudija je svirao faulove uvek kada bi fudbaler legao na travu, i držaći se rukama za nogu ili glavu, glumio povredu. Zato nije bilo prodora, driblinga, šansi za golove, jer je sve sprečavano faulovima, većim ili ovim izmišljenim. Igrač Suma je posle ulaska na teren napravio tri faula. Jadan je to fudbal.
    Srpski fudbal je u trećem razredu osnovne i služi ozbiljnim timovima za trening i za davanje golova, jer crno-beli i crveno-beli nemaju kvalitet ili imaju pogrešno kupljene strance. Skupi Japanac se nije video na terenu, a ni zvezdini gastrabajteri. Treneri nisu namestili igru tako da, na primer, Japanac dobija loptu, pravi prodore i šanse. Ofarbani Bokaću je više pričao, pravio faulove nego što je igrao sa loptom. Sem ta dva gola, ničeg drugog lepog nije bilo u ovom derbiju, koji mediji veličaju, jer ne žele da otkriju jad i bedu srpskog fudbala. Jedna jako loša utakmica, sa lošom glumom na travnjaku i krljanjem u igri.

    Dr Marko Lopušina

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.