Mirko Poledica: Pohapsiti sudije, ovo nema nigde na svetu

Ostavite komentar


  1. Јелте, Мирко, јеси ли ти синдикални руководилац или политикант?

  2. Nameštaju se utakmice i u kadetski ligama RIS 1. U Leskovcu imate Trajalivog sudijiu koji sudi penale kad se naredi. Uz to taj sudija je i advokat i vrlo prilagodljiv. I nikom ništa. Odgovor je da naučite decu da se to tako radi i da se deca na nameštene utakmice navikavaju

  3. Последице, кесе шта је ово људи моји. Као да се то само дешава код нас сви сте заборавили како је Човићу отето злато, па сада ово са Новаков у Риму то да се десило у Србији другосрбијанци би прогласили геноцид

  4. E, hvala Bogu da je neko rekao nešto konkretno. Insistiram na suđenju zvezdi, Partizanu i, recimo Radniku iz Surdulice… Mislim, poređenja samo… Sviraju sudije po „notama“ a ne po pravilima !!!!

  5. Bravo majstore.Hajde jednom za svagda da počnemo pričati srpskim jezikom i nazovemo stvari pravim imenom da se ne lažemo više.Godinama negledam maskaradu zvanu I Liga Srbije ili lako god se zove.Tu nema ni fudbala ni suđenja a bogami ni pravih ljubitelja fudbala.

  6. Pa to su penali koji se sviraju zvezdi i „svojim“ timovima. Navikli smo na neregularnost lige i zato niko normalan ne ide na utakmice naše lige.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.