Mirotić konačno objasnio zašto nije prešao u Partizan: Za moju porodicu sigurnije da ne igram u Srbiji, žao mi je što se kleveće patrijarh Porfirije

Ostavite komentar


  1. Ma daj čoveče…koji patrijarh…čovek šuruje sa snsom…nema tu svetca odavno…lažovi sve

  2. Kaže Srbin iz Crne Gore koji je igrao za Španiju. Nemam više komentara a i on bolje da ništa ne komentariše.

  3. Negde mi je i drago što nisi. Igraj za nekog drugog. Partizan će čekanje da plati dok ne nađe novo rešenje, ali preživeće nedolazak ove bogomolje.

  4. Ма ја сам му опростио. Доста више пљувања и да се сладе ови други,трећи,четврти…

  5. Mirotic nije nista objasnio. Da li neko pokusava da keze da je Obradović mozda lagao ?

  6. Svaka ti čast Mirotiću.
    Jednostavno, čovek nije želeo da učestvuje u ovoj hajci, ovom ludilu koje je počelo u medijima povratkom „jednog“ trenera.
    Veći je od svih koji ga pljuju.

  7. Slab si ti covjek.Bolje sto nisi dosao jer takve ne trebamo.Treba te izvizdati kao i onog Madara kad se pojavite u Areni.

  8. Чин заштите своје породице је за свако поштовање и имам потпуно разумевање. Са друге стране, стављати у заштиту неког ко је нама верницима СПЦ дужан читав низ много битнијих објашњења, док тезгарошки обавља верске обреде по хациендама тајкуна, министара, итд…, тешко да могу разумети. На крају, ко је претио? ОКК? Да ли је Дуле поново био у праву?!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.