Mladi fudbaleri Srbije poraženi od Nemačke, bez šanse za polufinale

Ostavite komentar


  1. Jel moze neki kriticki clanak od strane cenjene redakcije direktno kriticki usmeren na rukovodstvo saveza ? Po mogucstvu da se osvrne i na fantazije o milijardama planiranim za jeka ulaganja u stadione itd dok na celu jasu ljudi s 3 razreda osnovne koji su tu preko veze. I bilo bi jako lepo da izadje u papirnom izdanju pod hitno s velikom najavom na naslovnoj strani. Vi novinari mozete da promenite nesto, pisite. Hvala unapred.

  2. Nisu poraženi,već deklasirani,poniženi,izblamirani,bez želje,taktike,motiva,borbenosti,lošom selekcijom….Dosadašnji selektori su bili mudriji,uzimali su igrače koji nisu imali podpisane ugovore sa stranim klubovima(ili su imali slabije uslove),pa su se borili i izgarali i za svoj interes i za interes reprezentacije.Videli ste novog igrača Reala sa najvećim transverom,šeta,gleda,čudi se,skakuće,mlati rukama i šta ti on treba,on gleda sebe i lični interes?Ali mislim da naši igrači neće da igraju jer nemaju nov stadion,njima smetaju naši stadion zato što su pravljeni pre pedeset godina i oni tu ne mogu da se iskažu,zato vlast da požuri sa izgradnjom stadiona jer smo počeli da primamo po pet -šest golova i ako se odugovlači primaćemo i po deset.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.