„Moj ostanak? Već u martu počinjemo kvalifikacije za Evropsko prvenstvo“: Piksi zaustavio nagađanja o odlasku iz reprezentacije

Ostavite komentar


  1. Ma mi igrali da pobedimo,ma nee mi smo se igrali na livadici i boli nas uvo za odgovornost!!Srecom neglefam odavno ove jer su mi srce razneli.

  2. Iskreno bolje da da otkaz, mora se naci pravi strucnjak da ih trenira Ko spartance ovi momci nisu spremni kako treba Vidi se iz aviona

  3. Veceras Piksi rece da je i pre dolaska na WM bio tuzan, jer je znao u kakvom stanju dolaze i da je nerealno nesto visoko ocekivati. Ipak, posle Brazila rekao je da je sokiran fizickim padom igraca u drugom poluvremenu. To su dve suprotne izjave i tu nesto ne pije vodu.

  4. А зашто да да оставку? Једва смо и њега нашли. Још 5год па после како народ жели. Пуно среће Пикси.

  5. Нисмо играли добро ни на једној од три утакмице.Одговорност постоји,чија је и које су последице?

  6. pa normalno selektore da neces da das ostavku pa dobar je to novac 120.000 evra mesecno bas nije za bacanje znas nisi ti mali.

  7. Sto duze ostane vise ce upropastiti , ovi momci dobro igraju , svaka cast , ali treba strucnjak da ih vodi , ovaj se mnogo umislio.

  8. Bitno je Stojkoviću da ga je Vučić podržao, u skladu sa tim se i ponaša,klasična priča“PA ŠTA“ ili neko radi protiv reprezentacije.

  9. Dragane !….mislim, da će te lepo zamoliti da odustaneš. Završio si ti karijeru Selektora.

Ostavite komentar


Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.