Mora bolje, a da li i može?

Partizan u Norvešku nosi prednost, ali i dosta problema u igri

Ostavite komentar


  1. Strasno.Kako sami sebima najvise stete pravimo.Da uprava nije u dilu sa navijckim bandama ovakve stvari se ne bi desavale.Doduse Delije je AV smirio,opet dil,nema ih vise u protestima kao kada su bili protesti protiv prajda ili one ambasade i lomnjava prestonice..Isuvise je politike u sportu.A navijaci treba da navijaju a ne da plasiraju politicke stavove.Pazite se srbi sami sebe,kako rece Rajs.

    1. Uprava vise nije u dilu ni sa samim sobom, a kamoli sa „navijacima“. Oni su vojska sadasnje vlasti, i samo je pitanje rasporeda na koji ce stadion „navijati“. Ako Zvezda ne prodje Jang Bojs, nece ni Partizan Molde. Jer kako ce mediji da isprate dva tima u LE, pogotovu ako onaj sa masovnijim navijacima pokaze slabije rezultate. To se u predizbornoj godini ne sme dozvoliti. Zvezdi za prolaz u LS treba sreca Borjan na nivou, a Partizanu, da ga puste na miru.

    2. Stašno…kako iko posle decenija najdubljih mogućih raskola u društvu, nevin kao devojčica, još uvek govori o „sami sebima“, a da se nikad ne zapita ko bi to i zašto „sam sebi“ radio. Nismo mi sami sebi ubili Đinđića, ni Olivera, niti ovako okrutno i bezdušno razvlačimo Partizan, i nemamo nijednu dodirnu tačku sa vama “sami sebi” koji tako uživate u svemu tome, nema na svetu veće nacionalne, rasne itd razlike nego kao između onih koji od 1941 jure i pucaju i onih koji beže da spasu živu glavu…

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.