Igor Rakočević o teškoj borbi koju vodi Boriša Simanić: Uklonili mu bubreg, a vi ne cenite

Ostavite komentar


  1. Brz oporavak Boriši,a ovaj Sudana nema šta da se izvinjava duboko iz srca nego duboko iz stomaka i da ako zatreba donira bubreg jer jedan je tudj potrošio.

  2. Pa sta da cenim, upravo i govorim da je sport iznurivanje i zaglupljivanje. I sta ce taj momak sada da radi ako ne moze da nastavi sa sportom? Skolu verovatno nema, nije sposoban za bilo sta drugo osim za sport kojim mozda vise nece moci da se bavi.
    Ovo je za nauk svakome da je sve to spolja gladac a iznutra jadac. A da ne pricamo o onolikim ljudima koji su isto tako ceo zivot dali a propali, nisu uspeli da uzmu pare. Bezite od profesionalnog sporta sto dalje.

  3. Ti se druže svojim imenom založi da sudije koje su sudile utakmicu i odgledale snimak a videli nisu ništa ne sude više nikada. Isto važi i za igrača koji je napravio ovaj faul više nego namerno. Dečku hvala na dolasku u reprezentaciju i brz oporavak. Verujem da će kss reagovati adekvatno.

  4. Kako tako snažan udarac a nenameran,sve najbolje za našeg košarkaša ,država da mu da svu moguću pomoć!

  5. Rakočeviću ne lupaj, cela javnost je skočila i traži akciju. a ti se ovim tonom obrati ne NARODU već državnim organima ako smeš.

  6. Bravo za predlog Rakocevica…
    Treba drzava,sportski savez da odradi sve sto treba…Nije on bio učesnik rijalitija!!?

  7. @Talični: Tako je! Nakon što su sudije pregledale snimak, čulo se kako jedan od njih kaže: „No violence“. E, taj sudija mora zauvek napolje iz sporta.

  8. Šta ima Simanić od izvinjenja sem da je ostao bez bubrega. Srbija maksimalno mora da pomogne.

  9. Simaniću želim sve najbolje i brz oporavak i sigurno da nisam jedini, ali od želja se ne živi.
    Država ovde mora da reaguje i makar mu dodeli status „vrhunskog sportiste“ koji bi podrazumevao i nadoknadu izgubljene dobiti obzirom da je povredu dobio u dresu Srbije.
    Kada su kojekakve pevaljke obezbeđene kao „zaslužne umetnice“, sramota bi bila ovog momka ne pomoći na svaki način.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.