Mundobasket: Pobeda Srbije protiv SAD

Ostavite komentar


  1. Ukoliko utakmica podrazumeva takmičenje u trojkama, bez neke naročito zahtevne taktike eto nama pobede protiv SAD run’n’gun ekipe, ali kada treba uključiti kefalo kao protiv Španije i Argentine, onda je gusto…e moj Sale nacionale predaj štafetu Kokoškovu i uzdravlje!

  2. Spremni smo bili za Amere, kao što su Španci bili spremni za nas. U svakom slučaju čestitke za pobedu. Bar smo izbegli bruku ako se već ne borimo za medalju. No dobro, i 5. mesto na svetu je nekakav uspeh. E sad, što smo mi priželjkivali više…..nisu se sve kockice složile same od sebe.

  3. Izvinjavam se Saletu, ipak je bio u pravu; ni Bog im nije pomogao. Video se uloženi trud u pripremama, da se pobede Ameri. Kud se nismo tako spremili i za latinose

  4. Veliko hvala Bogdanu Bogdanovicu, mladom coveku sa ogromnim srcem. Trudio se u svakom mecu da da svoj maksimum, davao koseve, borio se lavovski, nekada sam protiv protivnicke ekipe. On zaista iskreno voli svoju zemlju i ne leci komplekse u NBA.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.